Adamdaki gelişim hızı luffy de yok yav. Seri sonunda amiral olamaz diyordum ama bu hızla 3 4 arc'a olacak gibi.Aslan parçası Coby istese Mihawk’a yürür
Adamdaki gelişim hızı luffy de yok yav. Seri sonunda amiral olamaz diyordum ama bu hızla 3 4 arc'a olacak gibi.Aslan parçası Coby istese Mihawk’a yürür
Hhahah ondan luffy tek yumruk yedi kaçıncı buluşmada DD hanccoc içinden geçer ikisinindeAdamdaki gelişim hızı luffy de yok yav. Seri sonunda amiral olamaz diyordum ama bu hızla 3 4 arc'a olacak gibi.
Normalde ben de öyle derdim ama ts sonrası adam 1 hafta da 4 rütbe atladı yav. Şu an koramiralin bir tık altında. Muhtemelen bir sonraki görüşümüzde koramiral olarak tanıtılacak.Hhahah ondan luffy tek yumruk yedi kaçıncı buluşmada DD hanccoc içinden geçer ikisininde
giderken yürür, geri dönerken tekerlekli sandalye...Aslan parçası Coby istese Mihawk’a yürür
Seviyesini bilemem de rütbesi değil rear olan XDrake. Coby ise Captain (taii) diye biliyorum.Normalde ben de öyle derdim ama ts sonrası adam 1 hafta da 4 rütbe atladı yav. Şu an koramiralin bir tık altında. Muhtemelen bir sonraki görüşümüzde koramiral olarak tanıtılacak.
Oda teach ve coby karakterini baya seviyor herhalde. Yoksa bu gelişim hızı tayfa harici biri için normal değil.
Eğer yalan yanlış bilmiyorsam serinin ilk ana karakteri coby olarak düşünülmüşOda teach ve coby karakterini baya seviyor herhalde. Yoksa bu gelişim hızı tayfa harici biri için normal değil.
Yok reis coby rear Admiral. Ama dediğin gibi garp eğitiminin etkisi baya fazladır.Seviyesini bilemem de rütbesi değil rear olan XDrake. Coby ise Captain (taii) diye biliyorum.
Valla Garptan idman yiyen yumurtalar sağlam çıkıyor. Sabo, Ace, Luffy, Coby hatta Helmeppo bile biraz...
Bunu duymadım. Ama oda coby'i baya seviyor, o kesin.Eğer yalan yanlış bilmiyorsam serinin ilk ana karakteri coby olarak düşünülmüş