Shanks beni tayfana al teklifini etmese haklısın derdim. Tek biat etmeyen adam Roger'dırİşte biri manga da, diğeri de anca fanart da biat eder. Aradaki fark'a da irade diyoruz.
Shanks beni tayfana al teklifini etmese haklısın derdim. Tek biat etmeyen adam Roger'dırİşte biri manga da, diğeri de anca fanart da biat eder. Aradaki fark'a da irade diyoruz.
Heykeli buysa gerçeğin nasıl demiştir ve topuk. Giderken de ergenliğine yenik düşüp heykeli yıktı herhalde.Vasıfsız Ace, girişte heykele ateş topu atıp kaçmış
Kidd'in neyinden korkacak ya, gemilerinin demir ihtiyacını gidermek için olmasa Smile verip killer'in yanına koyar, palyaço diye Wano sokaklarında oynatırdı onuKaido Kid'den korkup ittifağın içine adam yerleştirmiş, şimdi o kumpas kurduğu adam Kid, dayak manyağı yapacak Kaido'yu. Çatıya çıkıyor az sabret.
Yamato oyle degildir lan Yoksa kelepceli falan bildigin bdsm olur. Bi hiken attigini gosterseler yeter beAnlatsa anlatsa Ace'in vücudunu anlatır gibi o daha çok. Sen çok yanlış düşünüyor.
Çekinmiyorsa niye içeri Apoo'yu yerleştirmiş. Gelsin adam gibi dövüşsün.Kidd'in neyinden korkacak ya, gemilerinin demir ihtiyacını gidermek için olmasa Smile verip killer'in yanına koyar, palyaço diye Wano sokaklarında oynatırdı onu
Kaido'dan kaçarken heykele çarpmıştır o sünepeHeykeli buysa gerçeğin nasıl demiştir ve topuk. Giderken de ergenliğine yenik düşüp heykeli yıktı herhalde.
İşte dediğim gibi hapsede düşsen biat etmiyorsan iraden olduğu içindir.Böyle sahne olsa daha iyiydi la Luffy için. Adam dövdü alın bunu atın diğerlerinin yanına dedi.
7 yaşındaki luffy den mi bahsediyorsun? Ki aynı luffy aynı yaşta senin tayfandan daha güçlüsünü bulup seni geçeceğim de diyor.Shanks beni tayfana al teklifini etmese haklısın derdim. Tek biat etmeyen adam Roger'dır
Çocukları da varsa One Piece'den sonra yeni seri hayırlı olsun.Serinin en büyük aşk hikayesi geliyor.