Kara böcek SanjiÖrümcek avına kara sinek yakalanır kara bacak yakalandığına göre artık ona kara sinek diyebilir miyiz
Anlıyorsun hadi hadi.Biraz daha aç ben anlamıyorum olayı xD
Yemin mi edeyim, olayın WB ile ne alakası var ? Nasıl bağladın hiç anlamadım. Şimdi Denjiro bir şey yapıyor ve bu WB için kötü mü oluyor her nasılsa ? Bir anlat lütfen xDAnlıyorsun hadi hadi.
Ace'in deliğine sokmadıkları şey kalmadı. Ağladığım bir olayın beni bu kadar güldürecek bir fenomene dönüşmesi hakkında tam olarak ne düşündüğümden emin değilim, garip.Sanji ölüyormuş bu bölüm.
Denjiro, wb ve Roger gibi haki taşırmış. Roger da, Denjiro'nun ağababasını uçurmuştu ya. Aslında roger, Wb karşısında da kasmamış.Yemin mi edeyim, olayın WB ile ne alakası var ? Nasıl bağladın hiç anlamadım. Şimdi Denjiro bir şey yapıyor ve bu WB için kötü mü oluyor her nasılsa ? Bir anlat lütfen xD
Luffy King karşısında bu hale düşmez ki Sanji gelsin kurtarsın. Hadi böyle bir şey oldu ondan sonra King'i kim Luffy'den kurtarsın? xdSanji ölüyormuş bu bölüm.
Yani şimdi biri haki taşırsa otomatikman WB'ye kötü oluyorDenjiro, wb ve Roger gibi haki taşırmış. Roger da, Denjiro'nun ağababasını uçurmuştu ya. Aslında roger, Wb karşısında da kasmamış.