Kore vatandaşlığına geçecek zaten bu gidişle.Koreli @Aiden King'i vurduğunu söylemiş bu sefer.
Gecen yine aynısı yazdın bana. Bende kimden dayak yediğini sorduğumda. 10 km filin vuruşu gösterdin sadece. O vuruş bir yenilği sayılırmı ondan bile emin degilim. Karakter tek başına minklerle savaştı. Eski yeni Amirallerin olduğu konvaya saldırdı. Bir kaç bandaj hariçi bişeyi yoktu. Ashura ile birbirlerini çizdiler. Yine herkezle o savaşıyor. Ama sürekli dayak yiyor, nasıl oluyor anlamak mümkün değil.Bende severim kendisini ama kazandığı bir fight görmek istiyorum. Çıktığından beri sürekli dayak yiyor.
Eski amiraller yenildi bir kere. File kendisi saldırdı. Dolaysıyla yenilgi sayılır. Öncesinde ise Ashura üstünlük sağlıyordu. Aslında ilk çıktığı zaman İnu ve Neko'yu tutunca bende taktir ettim. Ama son savaşlarında çok bir üstünlük kuramıyor. Yani en azından ben böyle düşünüyorum. Şimdi savaşı kontrol etmeye çalışıyor bunu taktir ediyorum.Gecen yine aynısı yazdın bana. Bende kimden dayak yediğini sorduğumda. 10 km filin vuruşu gösterdin sadece. O vuruş bir yenilği sayılırmı ondan bile emin degilim. Karakter tek başına minklerle savaştı. Eski yeni Amirallerin olduğu konvaya saldırdı. Bir kaç bandaj hariçi bişeyi yoktu. Ashura ile birbirlerini çizdiler. Yine herkezle o savaşıyor. Ama sürekli dayak yiyor, nasıl oluyor anlamak mümkün değil.
Dostum kendi fikrinse bunu belirt sayğı duyarım. Manga da, Denizci konvuyana saldırıyor diyor. Tek kare dahi çizimi yok. Yenildi veya yendi diye de bişey de geçmiyor. Diyelim yenildi neden esir değil veya ölü değil ? Tek kare bile yok. Sadece bir iki bandaj var o kadar. Peki nasıl anladın yenildiğini ? Ashura nereye üstünlük sağlıyor ? Jack'i ciziyor, Jack de karşılık olarak onu çiziyor, bu kadar. Toplasan 3 kare anca var. Nasıl üstülük kurduğunu anlıyosun. Apo bizim tatfayı yeni pert etti tek başına. Böyle bişey Jack'in başına gelse Jack'e çikolata diyeceksin sanırım. O Fil de Yonko hariçi herkeze aynı şeyi yapıcak güçde muhtemelen. Belki Yonko'ya bile aynısı yapar.Eski amiraller yenildi bir kere. File kendisi saldırdı. Dolaysıyla yenilgi sayılır. Öncesinde ise Ashura üstünlük sağlıyordu. Aslında ilk çıktığı zaman İnu ve Neko'yu tutunca bende taktir ettim. Ama son savaşlarında çok bir üstünlük kuramıyor. Yani en azından ben böyle düşünüyorum. Şimdi savaşı kontrol etmeye çalışıyor bunu taktir ediyorum.
Ashura darbe atabilip adamı tutabildiği için üstünlük ondaydı. Ha belki sonradan Jack üstünlüğü sağlardı onu bilemem. Apoo darbe atabiliyor çünkü bu bir sürpriz saldırıydı. Adamın olayını çözdüklerinde bir etkisi de kalmadı. Amiral olayında haklısın. Ben yanlış hatırlamışım. Genede takdir edebileceğim bir olay değil. Ama kızmaya camda bu olay için artık. File kendisi gidip saldırdığı için yenilgi olarak sayıyorum ben. Sen bunu yenilgi olarak göremezsin ona bir şey demem.Dostum kendi fikrinse bunu belirt sayğı duyarım. Manga da, Denizci konvuyana saldırıyor diyor. Tek kare dahi çizimi yok. Yenildi veya yendi diye de bişey de geçmiyor. Diyelim yenildi neden esir değil veya ölü değil ? Tek kare bile yok. Sadece bir iki bandaj var o kadar. Peki nasıl anladın yenildiğini ? Ashura nereye üstünlük sağlıyor ? Jack'i ciziyor, Jack de karşılık olarak onu çiziyor, bu kadar. Toplasan 3 kare anca var. Nasıl üstülük kurduğunu anlıyosun. Apo bizim tatfayı yeni pert etti tek başına. Böyle bişey Jack'in başına gelse Jack'e çikolata diyeceksin sanırım. O Fil de Yonko hariçi herkeze aynı şeyi yapıcak güçde muhtemelen. Belki Yonko'ya bile aynısı yapar.