Roger kendisiyle denk hakilere sahip+hayvan gibi fiziksel gücü olan+Gurası olan WB'ye yenilmiyor.Övülen WB xd.WB gura açmadıysa Roger da ona ileri h.haki açmamıştır.
WB'de h haki yok mu, ha ilerisi yok ileri h haki yok nereden biliyorsun desem malum olmuştur sana.Roger kendisiyle denk hakilere sahip+hayvan gibi fiziksel gücü olan+Gurası olan WB'ye yenilmiyor.Övülen WB xd.WB gura açmadıysa Roger da ona ileri h.haki açmamıştır.
WB elin ezik devine bile deprem meyvesi kullanan biri. Roger'a kullanmadı mı diyorsunuz? Neye göre?WB'de h haki yok mu, ha ilerisi yok ileri h haki yok nereden biliyorsun desem malum olmuştur sana.
Sayfa ortada, güç uydurmaya gerek yok. Meyve meyve diye yazıp durmanın da anlamı yok sayfa orada işte aç bak xD
İleri seviye h.haki yok zaten Shanks kandırıyor milleti.Neyse Shanks'ın bölümleri gelince anlarsın xd.Mihawk yüzünden ölü taklidi yapmazsan tabii.WB'de h haki yok mu, ha ilerisi yok ileri h haki yok nereden biliyorsun desem malum olmuştur sana.
Sayfa ortada, güç uydurmaya gerek yok. Meyve meyve diye yazıp durmanın da anlamı yok sayfa orada işte aç bak xD
Manganın yazdığına göre sen neye göre kullandı diyorsan at sayfasını görelim.WB elin ezik devine bile deprem meyvesi kullanan biri. Roger'a kullanmadı mı diyorsunuz? Neye göre?
İleri h.haki ney ? Mangadan örnekler ile gösterirsen sevinirim.Roger kendisiyle denk hakilere sahip+hayvan gibi fiziksel gücü olan+Gurası olan WB'ye yenilmiyor.Övülen WB xd.WB gura açmadıysa Roger da ona ileri h.haki açmamıştır.
Sen WB ile Roger'ın savaşını gördün yani? Ben kullandı demiyorum zira ciddi bir savaş yapmadılar diyorum.Manganın yazdığına göre sen neye göre kullandı diyorsan at sayfasını görelim.
H.hakinin tepe noktası seride göreceğin bölümler de geliyor merak etme.Neden Shanks gibi fiziksel olarak sıradan bir adamın Kaido,Linlin ile aynı grupta yer aldığının kanıtı.İleri h.haki ney ? Mangadan örnekler ile gösterirsen sevinirim.
Gördüğüm kadarıyla yazıyorum, sen uydurduğun kadarıyla yazıyorsun xD Aradaki fark bu.Sen WB ile Roger'ın savaşını gördün yani? Ben kullandı demiyorum zira ciddi bir savaş yapmadılar diyorum.