Saldırı gücünü artıran,kara kılıç yapılmadan aynı sınıfta bulunan kılıç.Böyle bir kayıp varsa bende istiyorum.Zoro'yu fazla haki kullanımına zorlaması bile adamın dövüş içerisinde gelişimini hızlandıran bir detay.Aynı seviyeden kılıç ile değişti, siyah olmayan hem de. Rakamsal olarak kazançtan çok kayıp gibi bile duruyor.
Rakamsal olarak gözüken için dedim, Enma değişik güç veriyor katılıyorum ona, power up vardır, ayrıca Wado ile aynı setten. Sorum bu kadar bahsedilecek kadar power up mu aldıO kılıç kara olduğu halde Enma ile aynı seviyede. Aynı seviyenin kılıçları olup da üstüne kara kılıç değil. Tengu'nun dediğine göre Enma kara kılıç olursa seviyesi üste çıkacak. Ayrıca Enma gibi özellikli bir kılıç daha görmedik su ana kadar.
Luffy, Red Hawk ile kasıp Zoro gibi ıkınmadan Apoo ile aynı rütbeye sahip adamı tekliyor yahu.Zoro eğitimden daha güçlü döndüğünü bu bölüm gösterdi zaten
Red Hawk'a yc3 indirir denilen Jinbei oha çekiyor.Panel panel bakılırsa bu iş uzar gider.Luffy, Red Hawk ile kasıp Zoro gibi ıkınmadan Apoo ile aynı rütbeye sahip adamı tekliyor yahu.
Hala komutanda çok zorlanacak diyor.Enma Zoro için bir power up idi. Teknikleri level atlamıştır. Yine de komutan dövüşünde çok zorlanacak.
Enma şov görürüz yakında anlaşılır.Rakamsal olarak gözüken için dedim, Enma değişik güç veriyor katılıyorum ona, power up vardır, ayrıca Wado ile aynı setten. Sorum bu kadar bahsedilecek kadar power up mu aldı
Apo, Luffy'i indiriyorLuffy, Red Hawk ile kasıp Zoro gibi ıkınmadan Apoo ile aynı rütbeye sahip adamı tekliyor yahu.
Şu an Enmasiz 2 nova tekledi reis. Enmali kimi teklicek bakalım :3Enma şov görürüz yakında anlaşılır.