Coby - Drake fb'si olacak.
?
Coby - Drake fb'si olacak.
Hocam bu hafta ara vardı sanki. Spoiler bu kadar erken gelebilir mi?Spoiler geldiği için konuyu kapattım. Spoiler sahte falan çıkarsa tekrar açılır.
Olmasın.Coby - Drake fb'si olacak.
Ne güzel mutlu olmuştum hatırlatmasan güzel olurdu spoiler gelmesine gerek yok bölümün ne üzerine olacağı konusunda bir tahmin konusu sadeceHocam bu hafta ara vardı sanki. Spoiler bu kadar erken gelebilir mi?
Bence Orochi yaşıyorsa daha görünmez. Kalktığı zaman Kaido'ya kızgın atmak isteyecektir. Bunun içinde erken. Kritik anda bizim işimize yarayacak hamle de bulunabilir.Bölümün ilk sayfalarında Drake ve Koby flashbackleri olur. Sonra sahneye Law girer ve Minion Adasındaki olaylar hatırlanır. Tabii bu sahneler bölümde baya bir yer kaplayabilir. Ardından meydana toplanan Tobi Roppolar bir anda novalarla karşılaşır. Son sahnede de ya Orochi ile alakalı bir sahne göreceğiz ya da Jack'in hibrit formuna karşı Inu ve Neko(hepsi siluet ) görerek bölümü kapatacağız.
İyi salladım he
Forumdakiler gibi boş kızgın atmaz umarımBence Orochi yaşıyorsa daha görünmez. Kalktığı zaman Kaido'ya kızgın atmak isteyecektir. Bunun içinde erken. Kritik anda bizim işimize yarayacak hamle de bulunabilir.
Onca yıl beraberlerdi. Kaido'nun zaafı olacak bir şeyi bir zahmet biliyor olsun.(Oden dışında, formuyla ilgili olabilir. )Forumdakiler gibi boş kızgın atmaz umarım