Üye silindi 6669
Tutdu.Japonyada 9 ve 4 ölümle alakalı kabul ediliyor. Oda da söz oyunu yapmayı sevdiği için gelecek bölüm birisi ölebilir.
Tutdu.Japonyada 9 ve 4 ölümle alakalı kabul ediliyor. Oda da söz oyunu yapmayı sevdiği için gelecek bölüm birisi ölebilir.
Yav ben de tam ortadan ikiye ayrıldı demedim Twei-san . Koldan fazlası gitti ve bu ölmesi için fazlasıyla yeterli.sadece kolu kopmuş duruyor bana hala :S şu şekilde düşünüyorum hatta, omuzdan götürmüş olabilir gibi
zaten omuz koruyucusunu görüyoruz kopan kolda. fakat ortadan kesilse parçalanan zırhı da görürdük.
Oraya gelene kadar o kadar çok seri içinde mantık dışı olaylar varki.Oda isterse ikiye ayrılmış karakteri öldürmez diğer yandan parmağına kıymık batanı öldürür.Bu derece yani.Random herşey olabilir.Akla mantığa uymuyor Oda.bir kolu gitti diye öleceğini sanmıyorum. adam kendini patlatan pelli öldürmemişti. diğer yandan ikiye bölündü diyenler neye göre ikiye bölündü diyor onu da anlamış değilim. kolu havada, alt panelde suratı görünüyor. besbelli kolu gitmiş sadece.
O birazcık hakisine göre değişir.Kiku haki kaplasa kolu kopar mıydı?
bu aralar doluyum çok yazamıyorum ama geçici bunlar hep.Niye giriş yapıyorsun ya... 2 sene geçsin de nickini alıym diye bekliyordum ahshdhahxhc
Aralarında en sağlam giyinen de o. Ya kaderin cilvesi ya da hakisi en zayıf olan diyeceğizKiku haki kaplasa kolu kopar mıydı?