Oda'nın en sevdiği karakter olabilir Oden. Zoro'yu geçti.Mürekkebe en yazık karakterlerden biri Yamato. Hele tayfaya gelmezse bomboş.
Oda'nın en sevdiği karakter olabilir Oden. Zoro'yu geçti.Mürekkebe en yazık karakterlerden biri Yamato. Hele tayfaya gelmezse bomboş.
Kizaru bundan hem komik hem de seriye etkisi var. Oda bu hanım kızımız üzerinde komedi çalışmaları yapıyor ama başarısız. Umarım tayfaya gelir de mürekkeplere ve kesilen ağaçlara yazık olmaz.Aynen. Bu konuda Kizaru ile yarışır.
994'de ne umduk ne bulduk ya.Kizaru bundan hem komik hem de seriye etkisi var. Oda bu hanım kızımız üzerinde komedi çalışmaları yapıyor ama başarısız. Umarım tayfaya gelir de mürekkeplere ve kesilen ağaçlara yazık olmaz.
Niye insanları tahrik ediyorsun abisi bu aralar bushiyle çok takılmaya başladın sanıyorumKizaru Wanoya gelemedi diye ağlamayın...
Şaka yapıyordum zaten. Ama Yamato gözükeli 5-6 bölüm falan oldu. Hemen mürekkep israfı demek ayıp oluyor.Kizaru bundan hem komik hem de seriye etkisi var. Oda bu hanım kızımız üzerinde komedi çalışmaları yapıyor ama başarısız. Umarım tayfaya gelir de mürekkeplere ve kesilen ağaçlara yazık olmaz.
Ama benim güzeller güzelime laf ediyolar ben napayım karşı atağa geçiyorumNiye insanları tahrik ediyorsun abisi bu aralar bushiyle çok takılmaya başladın sanıyorum
Olsun sen gene de öyle deme gerekli cevabı yamato şov yaparak verir. Bam bam bam gömecek alayına canısıAma benim güzeller güzelime laf ediyolar ben napayım karşı atağa geçiyorum