Squardo'ya diz çöken adam, smoothie'ye abla vurma diye ağlar.Bu sefer hissediyorum. Şov başlıyor
![]()

Squardo'ya diz çöken adam, smoothie'ye abla vurma diye ağlar.Bu sefer hissediyorum. Şov başlıyor
![]()
Squardo'ya diz çöken adam, smoothie'ye abla vurma diye ağlar.![]()
keşkee ama kizarudan çok ryokugyunun gözükmesini tercih ederim992 bölüm sonu Kizaru kepçük gülümsemesiyle Wano şelalesinin önünde, denizci gemisinin önünde gözükür.
O başka yerde de gözükebilir ya Kizaru'nun gelmesi lazım buraya, Akainu karargahtan kolay kolay ayrılmayacağı için eski üçlüden geriye bir o kalıyor. Görelim hünerlerini biraz.keşkee ama kizarudan çok ryokugyunun gözükmesini tercih ederim
lütfen ağlarken video çekip youtubea koy abimOrochi'nin hayata döndüğü manga bu manga olursam ağlarım.
Millet zaten bekliyordu bir de 3 hafta beklediğimiz bölümde koyarsa bunu kafayı yerim.
Orochi bu hafta canlanmamalı lütfen...
Her hafta aynı şeyi yazan biri mutlaka oluyorBu sefer hissediyorum. Şov başlıyor
![]()
o spoilerı atan benim tam ruh ikizim ya. adam ne istedi isem yazmış sjkdksjdjs millet direkt benden şüphelendi fake spoilerı atan bendim diye :dHer hafta aynı şeyi yazan biri mutlaka oluyorYok şov mov unut
![]()