Squardo'ya diz çöken adam, smoothie'ye abla vurma diye ağlar.Bu sefer hissediyorum. Şov başlıyor
Squardo'ya diz çöken adam, smoothie'ye abla vurma diye ağlar.Bu sefer hissediyorum. Şov başlıyor
Squardo'ya diz çöken adam, smoothie'ye abla vurma diye ağlar.
keşkee ama kizarudan çok ryokugyunun gözükmesini tercih ederim992 bölüm sonu Kizaru kepçük gülümsemesiyle Wano şelalesinin önünde, denizci gemisinin önünde gözükür.
O başka yerde de gözükebilir ya Kizaru'nun gelmesi lazım buraya, Akainu karargahtan kolay kolay ayrılmayacağı için eski üçlüden geriye bir o kalıyor. Görelim hünerlerini biraz.keşkee ama kizarudan çok ryokugyunun gözükmesini tercih ederim
lütfen ağlarken video çekip youtubea koy abimOrochi'nin hayata döndüğü manga bu manga olursam ağlarım.
Millet zaten bekliyordu bir de 3 hafta beklediğimiz bölümde koyarsa bunu kafayı yerim.
Orochi bu hafta canlanmamalı lütfen...
Her hafta aynı şeyi yazan biri mutlaka oluyor Yok şov mov unutBu sefer hissediyorum. Şov başlıyor
o spoilerı atan benim tam ruh ikizim ya. adam ne istedi isem yazmış sjkdksjdjs millet direkt benden şüphelendi fake spoilerı atan bendim diye :dHer hafta aynı şeyi yazan biri mutlaka oluyor Yok şov mov unut