Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlarla ilgili bir durum yok Reis devam ederdi ama Ashura çok tüketim yaptı o yüzden öyle düşmek zorunda kaldı, yoksa Bigmom ve Kaido kim ya ;)
Ben o Thunder Bagua'yı slaş sanmıştım ilk okuduğumda yav, ilk defa bu Luffy vs Zoro tartışmalarından bir şey öğrendik yav. Adam hızla hareket edip ikisine de vurmuş aslında.
 
S
@Dark King demişti sanırım. Sanji Robin hariç herkesin işini yapabilir diye. Tayfayı emanet et yönetir, dövüş de dövüşür, kılıç ustası ol desen zaten şimdiye yemek bıçaklarını karartmıştır Sanji. Marangoz ol desen tamirini yapar adam Baratie'de en kral korsanlardan birinin yanında pişti, Franky kadar olmasa da anlar. Rotacılık desen Nami'yi dikizlediği anları aklına getirerek bir şeyler yapar. Doktorluk desen zaten usta bandajcıymış. Müzik desen kız tavlamak için öğrenmiştir birkaç bir şey. Keskin nişanclılığı da yapar. Dümenci de olur.

Bence yazıtları da şu harf şuna benziyormuş diye diye çözer bir iki güne. xd O zekaya sahip.

Velhasıl. Luffy tayfa arayacağına klon klon meyvesi arasa Sanji'yi klonlasa Korsanlar Kralı olurmuş çoktan.
Belki okumayı da biliyordur, bir şekilde öğrenmiştir. Ama Robin gitmesin diye söylemiyordur, öyle de centilmendir Sanji.
 
Ben normalde karakter dövüştürülmesinden hoşlanmıyorum forumda ama umarım, Sanji tarafından(evet tarafından) çarmıha gerilen Zoro dirilir ve ortalama üstü bir düşmanı indirir. Bunun olmasını istiyorum çünkü Zoro üzerinden çok güzel mizah döndüğü için her ne kadar birtakım sevenleri bu mizaha gülüyor olsa da eminim ki başka birtakım sevenleri de şu an kılıçlarını biliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık