Eline sağlık.
Hala yaşıyor dedim. Ama ben de BM tarafından yendiğini ve bu sebeple meyve gücünün ona geçtiğini düşünüyorum. Ancak Brook'un ruh formuna benzer bir şekilde Carmel'in ruhunun BM'nin içinde durmaya devam ettiğini ve zamanla BM'yi manipüle ettiğini düşünüyorum.
BM Wano'da karaya vurduğunda Carmel'in ruhu kendinde değildi, ya da bir şekilde kontrolü kaybetmişti diyeyim. Bu yüzden tüm kontrol sevimli canavar Linlinde'ydi. Carmel'in meyvesi bir bakıma Linline geçmedi hala Carmel'in kontrolünde de olabilir çünkü BM kendindeydi ama meyve gücü pasif halde gibiydi. Napoleyon uyuyordu vs. Tüm bunlar Carmel kontrolü kaybettiği için olabilir. BM'nin yine de vahşi bir tarafı vardı ama kalben çocukken taşıdığı saflığa sahipti. Queen tarafından sarsılınca Carmel'in ruhu tekrar uyandı ve kişiliği eski haline döndü.
Tabi ortada neden onca kişiyi yemişken bir tek Carmel BM'yi etkiledi gibi bir sorun var. Onun sebebi de Carmel'in güçlü ve iradeli bir ruha sahip olması sebebiyle diyebiliriz. Ya da Carmel yenmekten kurtulmak için BM'nin ruhunu çekmeye çalışırken BM'nin onu da yemesinden çok korktuğu için süreç ters işledi ve onun ruhu çekildi vs.
Tam olarak böyle olmasa da bir şekilde Carmel'in BM'nin içindeki varlığının devam ettiğini ve BM'nin kişiliğini etkilediğini düşünüyorum. Ve odanın geçici hafıza kaybıyla bu konuya ufaktan bir değindiğini düşünüyorum. Eğer BM'yi işlemeye devam ederse bu durum netleşecektir. BM bir şekilde içindeki Carmel'den kurtulacak ve yüzleşecektir. Ancak bu konun bu şekilde kalma ihtimali de var.
O durumda basitçe, BM Carmel'i yedi gücünü ve kişiliğini aldı. Zamanla yaşadıkları ve Streusen'in etkisiyle kişiliği iyice bozuldu. Hafızasını kaybedince de kişiliğini değiştiren olayları vs unuttuğu için eski saflığında göründü şekliyle kalabilir.