Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoilerı bir daha okudum da aklıma düşük de olsa gerçekleşme ihtimali olan bir şey geldi. Ulti BM nin P1 a saldırdığını görüyor. Ulti bu duruma sinirlenecek ve bence BM a dalacak. BM da buna bir koyacak yatıracak bunu yere. Sona Ulti nin gözünden yaş akacak ve göklerden bir ışık inecek ve o ışık Sanjii. BM ı durduracak ve Ultiyi koruyacak.

Big Mom Chopper ile geçirdiği keyifli saatleri hatırlamamıştı. (Belki de hatırladı ama daha fazla sinirlenmesine sebep oldu) Ancak Tama'yı hatırlıyor burada bir tutarsızlık var. Hadi Chopper'ı kovalamasının sebebi onu emri altında gibi kullanması, Luffy'nin tayfasından olması vs. diyelim ama verdiği tepkilerde çocukluğunda ve hafızasını kaybettiği andaki durumu yansıtıyor. Yani Oda tekrar hafızasını kaybetmesini istemiş ama okuyucudan utanmış herhalde. Bu yüzden BM kısmi bir huy değişikliğine gitmiş. Bu BM küçük kıza herkes bir kaç kişiyi bıçaklayıp öldürmek isteyebilir bu çok doğal diyen bir kadın.

Kız kardeşimin, Polonya'da Erasmus yaparken tanıştığı bir Japon arkadaşının(ismim gizli kalsın dedi) kocası Japonya İstihbarat Teşkilatı'nda(Naikaku Jōhō Chōsashitsu) çalışıyor ve ben kız kardeşime söyledim o arkadaşına sordu, arkadaşı da eşine sordu: Oda'nın, Wano arcını eline yüzüne bulaştırmasının sebebi, Kimetsu no Yaiba'nın gelmiş geçmiş en popüler manga/anime serisi olmasını isteyen mangaka Koyoharu Gotouge tarafından görevlendirilen birinin, Oda'yı hem zehirlemiş hem de zihnini kontrol ediyor olmasıymış. O neyi yaz derse onu yazıyor, o neyi çiz derse onu çiziyormuş. Bilinen net bir ismi yokmuş ama başka birinin zihnini yönetirken çekilmiş bir resmini yolladı. Golden Week arasında tedavi edeceklermiş Oda'yı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık