Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Luffy 8'di knk ve 10 olan BM Luffy ayarındaki adama sen kimsin çekti. Kata BM'yle arasındaki farkın bu kadar az olduğunu bilse Luffy'ye "anamı dövmeye gelecek misin" demez kendi kasar alırdı BM'yi ;)

İşin özü burda zaten. Ben seni anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun. Luffy 8 ise yonkou dediğimiz adamlar 16-18-20 klasmanında adamlar.



Bizim sitede saçmalığın üstesinden gelemiyorsan kabul et durumu var. Hatta daha iyisi var. Kabul et ve benimse, sonuna kadar savun ve mantık çerçevesine oturtmaya çalış. Hani babanın ceketini 8 yaşındaki çocuk giysin ama üstüne tam otursun gibi bir muhabbet.

Tamam seri hep buydu da bunu mantıklı bulup savunmak ayrı bir mesele.



Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı.
Seriyi olduğu gibi kabul etmek bir çok şeyi kolaylaştırıyor. Yorum yaparken daha mantıklı olunuyor. Seriyi eleştirebilirsin ama bugüne kadar böyle gelen ve böyle de devam edecek seriyi değiştireceğini düşünüyorsan boşuna çaba sarf ediyorsun.

Bu seriyi dün okuyanlar farklı şey okumuyorlardı, yarın okuyacaklar da farklı birşey okumayacaklar. Beğenilir yada beğenilmez bu kişilere kalmış birşey. Ancak seri mantalitesi değişmez. Bu sadece One Piece serisine özgü birşey de değil. Hal böyle olunca da, yukarıda da dediğim gibi ya seve seve kabul edeceksin yada önüne bakacaksın.
 
Kral hakisi göstermemiş teach’in de değeri düştü bi anda(ya da ben mi hatırlamıyorum?). Ace’e kral hakisiyle vurmamıştır herhalde.
Hakisi varsa da gura guraya çalışırken bi yandan bunu öğrenmesi saçma olur.
Haki ye ihtiyacı yok zaten meyvesi sayesinde.Direk meyveyi iptal ediyor.
 
O zaman Shanks'ın kral hakisini nasıl aşacak Luffy? Gelişme durumu yoksa diye söylüyorum.
Dressrosa'dan bu yana geçen süreçte bile kral hakisi gelişmiştir Luffy'nin. Kişinin kendisiyle alakalı bir haki bu. Özel bir eğitim gerektirmiyor yani. Girdiği ölümcül dövüşler, ruhen ve bedenen çok zorlu süreçleri aşmak, diğer hakilerini güçlendirmek... Bunlar hep kral hakisini güçlendiren etmenler. Şu dövüş bittiğinde bile biraz daha gelişmiş olacak yani.
 
"kral hakisinin gelişme durumu var sadece antrenmanla olan birşey değil bu, zihinsel olarak gelişiyor" diye hatırlıyorum.
Luffynin hemen kaido ile dövüşecek kadar güçlenmesi aslında çok normal çünkü bu arctan sonra büyük ihtimalle ikinci bir marineford savaşı çıkacak ve luffynin burada en az iki amiral yada akainu ile tek dövüşmesi gerekecektir.baska türlü seri ilerlemez.
 
Luffy'nin inatçı durmak bilmez aman vermez iradesi her dövüşünde çocukluğundan bugüne gelişrmekte, farkında olsun veya olmasın.
Bunun meyvelerini şimdi yiyecek. Her zaman kazanma hırsı, hedefine ulaşma hırsı, arkadaşlarını koruma güdüsü vs... Son nefesi gelse bile bir yumruk daha atmadan o nefesi vermeyecek bir iradeye sahip, bundan dolayı da şuan ki K. Haki seviyesi gerek bu etmenler olsun gerek Babasından ve Dedesinden Gen faktörü olsun normal karşılıyorum...
 
Benim eleştirim Luffy vs Kaido bazlı değil tam olarak. 2 ay önce YC3 edecek biri, şu gün yonkou ile 1v1 atıyor. Seri 1v1 dövüşler açısından hep benzer örgüyle ilerledi. Ama bu bakış açısı bile birkaç ay içinde yaşanan güç artışını açıklayamaz. WCI'da bir adet, Wano'da iki adet zirve güç açıyor Luffy. Bunun izahı ve seride bir benzeri yok.
 
yonkoular şu anda güç olarak zirvedeki karakterler. kaido, bigmom ve shanks'ı yine sadece bu üç kişiden biri yenebilir. daha güçlü karakter gelir mi bilinmez.

tüm süpernovalar ittifak yapsalar bile kaidoya karşı şans vermezken, luffy'nin şu andaki güçleri ile kaido ile teke tek savaşmasını tamamen saçmalık olarak görüyorum.

gel gelelim luffy'nin şimdiye kadar olan neredeyse tüm dövüşlerinde, ya dövüş sırasında güçlendiğini yada rakibinin bir şekilde zayıfladığını görüyoruz. kaido dövüşünde farklı bir şey beklenmiyordu. yine de bu sefer güçlenmenin dozunu kaçırdı yada altyapısını iyi veremedi. uyanış açsa, g5 açsa bu kadar abes durmazdı. ama nasıl kullanılacağını yeni öğrendiği, kontrol etmenin çok zor olduğu, dünyada çok az insanın kullanabildiği söylendiği, bu güce uzun sürelerdir sahip olan doffy, katakuri, ace, kid, kaido gibi bir sürü zirve karakterden daha iyi ve daha güçlü kullanmaya başlaması saçmalık.

doffy'e bakarsak, luffyden sağlam meyvesi var, yılların korsanı, uyanış açmış, kral hakisi var ama kaido'dan tırsıyor. katakuri'ye bakarsak, luffyden sağlam meyvesi var, her hakisi luffy'den üstün, uyanışı var, denilene göre bir kere bile sırtı yere gelmemiş, bigmom katakuriye yerini bil velet diyor. bu adamlar ile yonkoular arasındaki farkın kolay kolay kapanamaması gerekiyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık