Pica'nin gücüne gözünüzü kapatıp hayır bu adam hiç bir şey kafasını biraksaniz her şey normal aslında.Vallaha ben baya baya zorlandı en güçlü ayaklarından birini kullandi dediydim. Sıkıntısını bile gideremedi diyen Zoro fanları idi.
Pica'nin gücüne gözünüzü kapatıp hayır bu adam hiç bir şey kafasını biraksaniz her şey normal aslında.Vallaha ben baya baya zorlandı en güçlü ayaklarından birini kullandi dediydim. Sıkıntısını bile gideremedi diyen Zoro fanları idi.
Vad dı fakkkk noluyor ?Oğlum elim ayağım titriyor zoro kral haki mi patlatmış??? @Densetsu no Samurai aydınlat bizi konuşamıyorum heyecandan
Kral haki ile luffy ağzını yüzünü dağıttı kaido’nun, KİNG ZORO’da Aşura ile biçecek kaido’yu.
Noluyor şimdi Sanji tarafında Peros için p.up devam mı xdRedon'un tam sonuçları gelmedi daha. Sandıkları terk etmeyelim:d
Oda'nin isleyis belli luffy üzerinden.Ortalığı alevlendirmek istemiyorum ama Luffy'nin çatı performansı açık ara en iyisi zaten.Zoro'nun performansı diğer çatı üçlüsünden iyi ama.
Trio var ama sanji'nin yerine başkası gelecek.Artık ne yazık ki monster Duo ve Sanji var
Redon'dan onay geldiğinde Keko şöyle olacak.Redon'un tam sonuçları gelmedi daha. Sandıkları terk etmeyelim:d
Bununda üst düzeyi vardır kesin. O 2,3 kişide çıkar. Biri banko Shanksinanmak istemedim ama galiba harbiden zoroya da kral hakisi vermiş. ace, katakuri ve kidden sonra 4. şok oldu. lawdan da bekler oldum şimdi. bence yonkolar, üst düzey denizciler ve luffy hariç diğerlerinde olmamalıydı. sayı arttıkça sıradanlaşıyor be kardeşim.
Shanks muhtemelen bunu Luffy geçinceye kadar en iyi kullanan kişi çıkacak.Bununda üst düzeyi vardır kesin. O 2,3 kişide çıkar. Biri banko Shanks
Ashura tekniği ni sabobody de de kullanmıştı ozaman şeytani bir aura yaymadı. Demekki her zaman eklemiyor ancak enies lobby de kaku savaşında kullandığı ashura ve daha ilk girdiklerinde yubezu diye birşey kullandı. Muhtemelen bu ikisinde kullandı.Soru şu zoro enies lobby'de zürafa karaktere karşı da ashura açmıştı ve onda da şeytani bir aura yayılıyor demişti, o zaman ya kral hakinin tohumları o zamandan beri var ya da kral hakinin bir akrabası bu şeytan aura zoroda'da bu var?