Sanji'nin şov yapması için çok sabırsın ama beklemelisin. O yüzden bu bölüm de Sanji olmadığı için Zoro'yu övelim olur mu ? Sırası gelince Sanji överiz zaten.Sanji bu bölüm de hiçbir şey yapmıyor. :s
Son düzenleme:
Sanji'nin şov yapması için çok sabırsın ama beklemelisin. O yüzden bu bölüm de Sanji olmadığı için Zoro'yu övelim olur mu ? Sırası gelince Sanji överiz zaten.Sanji bu bölüm de hiçbir şey yapmıyor. :s
Kesinlikle, çok yoruyor bizi, bir rahat dur be kardeşim.Zoro düşmüştür umarım. 2-3 hafta tekrar kalkana kadar kafalar rahat takılırız.
Öyle deme Zoro fanı spoiler gönderen, atlamamıştır xDÇok efsane diyaloglar ve sahne geliyor Zoro'nun konuşmalarını hep atlamışlar.
Fena Zoro bölümü geliyor.
Kaido'dan bu kadar korkmuyorsunuzZoro düşmüştür umarım. 2-3 hafta tekrar kalkana kadar kafalar rahat takılırız.
Olur olur. Boşuna aksini bekleme bence.İşaretler olduğunu gösteriyor. Olmazsa aşırı karizma olur ama.
Yalandan "500 tür var senden güçlü" diyerek buna da bahane hazırlamış herif. En baştan düzgün h. haki öğretse hayvanlarla işi hemen biterdi zatenHiçbir şey öğretmese bile bu tekniklerle dövse Luffy çakardı zaten mevzuyu. Onu bile yapmamış.
Kahkaha attımTrendyoldan kılıç siparişi verelim bari.
Ama ona bir ben oy veririm başka veren olmaz.Anasını kurtarmaya giden 6 parçaya bölünmüş Prometheus'u unuttun.
Valla Luffyseverler bu bölümü kaptırmayı istemezler.Oylarda ashuranın biraz daha ağır basacağını düşünüyorum.
Dur hesaplayalım.Zoro kaçıncı sırada ?
Evdeki Rambo Bıçağını kokluyorum şuan, burnumu hafif çizdim yanlışlıklaTrendyoldan kılıç siparişi verelim bari.