Garpta olmama olasılığı 0.Zoro'yu çirkin kral olarak kral hakisiz sevmiştik ama yalan çıktı. Umarım Garp'ta kral hakisiz halktan biri olarak o seviyeye gelmiştir. Reisten umutluyum.
Kesinlikle vardır.
Garpta olmama olasılığı 0.Zoro'yu çirkin kral olarak kral hakisiz sevmiştik ama yalan çıktı. Umarım Garp'ta kral hakisiz halktan biri olarak o seviyeye gelmiştir. Reisten umutluyum.
Garpta h. haki olmamasının imkanı yok.Zoro'yu çirkin kral olarak kral hakisiz sevmiştik ama yalan çıktı. Umarım Garp'ta hral hakisiz o seviyeye gelmiştir. Reisten umutluyum.
Konuşması şu şekildeLaw Thunder Bagua yediyse savaş dışı kalmış olabilir.Tahminimce son hamlesini yapıp çatı dövüşüne veda edecek.
Bu gidişle Arlong park gözlemin rengi gerçeğe dönüşecek........Adam 20 yıl önce kullanmış bu hakiyi Ashura yaparken görünen spoilere göre ne oldusu ne bittisi xD
asdlkfajsdfBiat ediceksiniz olm gelecegin korsanlar kralının 2 numaralı adamı ve gelecegin en iyi kilic ustası olacak adam da yüksek irade si oldugu halde kral hakisi olmaması sacma olurdu zaten lütfen sjsjdhdhd
kozuki oden bile mezardan inanamadı helal olsunAbi ben okuduklarıma inanayım şimdi neler oluyor böyle?
Son saldırısının ne olduğunu merak ediyorum.Konuşması şu şekilde
-artık sınırıma dayandım bu yapacağım son saldırı işe yaramazsa gerisi size emanet diyor. Ama üstüne bide thunder bagua yiyor.
Onda da Kaku haki diyordu.Adam 20 yıl önce kullanmış bu hakiyi Ashura yaparken görünen spoilere göre ne oldusu ne bittisi xD
Luffy gibi çer çöpe değil en güçlüsüne kullanıyor yiğidim aslanım ZoroYetiş ya Shinobu. Prenses Law'a bir buse kondur.
Bu arada kral haki olduğu belliydi az çok. Balık-adam adasında bile tek farklı tepki veren kendisiydi.
Sanji ayaksız olacaksa olabilirArtık açma zamanı geldiiiii.
Kılıçsız Zoro vs Şanci