Zoro severler : Aslan parçası dinlenmek hakkındır!Zoro sen nasıl bir yaratıksın ya ? Ben bile dinlen artık diyorken neler yapıyorsun sen ? Bir sınırın yok mu senin
Zoro : Yoh yoh eyiyim
Zoro severler : Aslan parçası dinlenmek hakkındır!Zoro sen nasıl bir yaratıksın ya ? Ben bile dinlen artık diyorken neler yapıyorsun sen ? Bir sınırın yok mu senin
Ray: Ulan 2 yıl diye hesaplamıştık ama niyeyse çabuk bitti :/Kaido, Luffy'i yamultur.
Luffy: "Demek kral hakinin böyle bir kullanımı var."
Uzaklarda bir barda...
Ayyaş Ray: "Luffy'e bir şeyden bahsetmeyi unuttum ama neydi ya. Amaaaan neyse içelim meyhaneci doldur."
Pardon da reis sen kimsin
Zoro sen nasıl bir yaratıksın ya ? Ben bile dinlen artık diyorken neler yapıyorsun sen ? Bir sınırın yok mu senin
"Sanji Momoyu kurtarmış işte, yeter" der geçeriz canım ne olacak?He yaw arc sonu açıklama yapsa Sanji her yerde herkese yardımda bulundu dese bu size yetecektir
eichiro oda indirecekYalniz luffy vs kaido olacaksa buyuk ihtimal zoro son atagiyla bir hasar birakacak olmali aksi halde luffy hasar almis kaioduyu yine de alamayabilir
O degilde luffy kaidoyu yendi diyelim daha big mom var onu kim indircek
Kimin kime vurduğu kimin ne söylediği belli değil la Milletin devreler yanacak bu gidişleKaido attacks Law with Thunder Bagua