Sanji de komutanların içinden Momoyu alıp şov yaparken Zoro yoktu bir şey olmaz.Zoro şov yapıyor sanji piyasada yok o anlamda yani :d
Yoo az önce yaptım.O kadar boş zamanım yok.King, arşivin var mı değil mi çekinme söyle.
O sopayı yemiyor tabi keyfi yerindedir ama icraate mi geçse artıkİşte bir şey olmamış aslanımın keyfi yerindedir
Bu resme iyi bakın. Yakında Linlin'in de bu saldırıyı yaparken göreceksiniz. İki kolundan bu şekilde siyah kuyruklar çıkacak. Zaten fiziksel gücü muazzamdı, şimdi zırh hakisi üstüne de kral haki Allah'ım yerimde duramıyorum.Redon bölümle ilgili ipucu olarak şu resmi paylaşmıış:
Linlin ayakta dursun önceBu resme iyi bakın. Yakında Linlin'in de bu saldırıyı yaparken göreceksiniz. İki kolundan bu şekilde siyah kuyruklar çıkacak. Zaten fiziksel gücü muazzamdı, şimdi zırh hakisi üstüne de kral haki Allah'ım yerimde duramıyorum.
Yüce tengri izin vermiyor keke yazmana :dAssolistler en son çıka... Yazamadım.
Zamanı gelince gerekeni yaptı, yapar da daha reis. Kamera ona dönmedi diye kendini üzecek hali yok Tek falsosu Robini çağırması bu arc ama nazar boncuğu olsun o daO sopayı yemiyor tabi keyfi yerindedir ama icraate mi geçse artık
O kadar armament kullanılan ülkeden çıkıp da Oden’in niye öyle tepki verdiği şimdi anlaşıldı.Redon bölümle ilgili ipucu olarak şu resmi paylaşmıış:
Kamera üzerine dönse hala koştuğunu görecez Robini çağırması falso değildi bence çünkü Robin olayı anladıZamanı gelince gerekeni yaptı, yapar da daha reis. Kamera ona dönmedi diye kendini üzecek hali yok Tek falsosu Robini çağırması bu arc ama nazar boncuğu olsun o da