Law adamdır! Aksini düşünemiyorum artık.
Law adamdır! Aksini düşünemiyorum artık.
Şimdi Law ve Zoro shambles ile yer değiştirse Law fazla adamlıktan hasta olur mu Zoro'nun vücudunda?Ben hep Law’ı sevdiğimi söylerdim. Bizim Cutting hiç sevmiyor çocuğu. Meyvesini zekasını hep övmüşümdür ben. Kırıyorsun.
Meğerse Luffy base hali güçsüz değilmiş. Onların base halinin bir sırrı varmış.F.İ Çok yüksek ihtimalle itici güç görevi görüyor ve kullanıcısını inanılmaz hızlandırıyor. Kaido'nun Bagua'sı falan bu yüzden çok hızlı. Luffy base formunda çok zayıf yaa diyenler feci üzülecek alkjsdlkjsad
Gözümde bal değil şapur şupur yediğin için sıçrayan aşure var.Sen önce gözünün balını sil
Huff huff seni.
Gacha olsa Law Support'u için ayrı bir klasman açılırdı.Ben hep Law’ı sevdiğimi söylerdim. Bizim Cutting hiç sevmiyor çocuğu. Meyvesini zekasını hep övmüşümdür ben. Kırıyorsun.
Destek sınıfı denince serinin kralı.
Zoro’nun vücuduna hasta olmayan mı var? Kaido bile ayaküstü süzdü.Şimdi Law ve Zoro shambles ile yer değiştirse Law fazla adamlıktan hasta olur mu Zoro'nun vücudunda?
Senin Türkçe öğretmeninle görüşmek lazım, kim ne yiyor belli değil, düzelt şu mesajı, virgül falan kullanGözümde bal değil şapur şupur yediğin için sıçrayan aşure var.
İz bıraktın ben de aşkım nasıl unutayıma getirdi. Helal olsun Oda Gay Samuraylığı iyi anlattıZoro’nun vücuduna hasta olmayan mı var? Kaido bile ayaküstü süzdü.
Mihawk seneler evvelin gecelerini neden unutamıyor sanıyorsunShanks kendine kral hakiden kol yapıyordur. Kaç yıllık geyik gerçek olacak...