Zoronun yarı ölü haldeki tüm gücü kaido da kalıcı yara bırakabiliyorsa tam iyi hali ile tam güç saldırısı kaidoyu 2 ye böler diyebilir miyiz? ??
Zoro BM ve kaidonun birleşik tam güç saldırısını durdurmuş biri hâlâ kid > Zoro diyen var mıdır aceba ??
Luffy şuan açık ara en güçlü. Kaido kral hakisini sopayla kaplıyor. Luffy ise kral hakisini kullanmakla kalmayıp hakisini önceki teknikle birleştiriyor.
Zamaninda denizciler hiç kaidoyu idam etmeyi başaramadı buda demek oluyor ki Zoro nun en iyi saldırısı Kaidoyu idam etmeye çalışan en güçlü denizcilerin bile başaramadığı bir seviye oluyor.
Dreossa Arkından beri diyordum ben Zaman atlaması sonrası en güçlü tayfa üyesi Zorodur diye kimse tınlamadı. Hatta Kid>Law>Zoro diyenler çoktu. Şimdi Zoronun en güçlü 2. Süpernova olduğu tescillenmiştir artık.
İlk defa bir bölüm bu kadar çok hoşuma gitti. Ama Zoronun yinede harcandığını düşünüyorum. Oda sırf uzatmak için Zoronun ıskalamasını ve kaidoyla Bm nin tam güç saldırısını Zoroya yedirdi. İyi bir maçta birazda şansla Zoro rahat yonkou alabilir artık benim gözümde
Zoro >= Mihawk tır benim gözümde net. Hadi eyvallah