Ulan gülüp ettiğimiz Doffy’nin bile daha çok numarası vardı . Bu yonkou’lar ne böyle kaba kuvvet falan başka bir halt yok
Bigmom ve Kaido aynı anda saldırırken yiğidim kkg gatling peşindeydi. Diğerleri gevezelik ederken bu hala aksiyonda ve saldırıdaydı. Kaido % bilmem kaç inmiş de Luffy'ye ek paket gelmiş gibi tavırlarLuffy vs Yaralı Kaidou yorumları görünce bi gülme geliyor. Gören de Luffy 5 yıldızlı otel tatilinden dönmüş sanacaklar.
Güneş'in yanında mum yakmaktan farksız çünkü.İşin içine Luffy girdi mi hikayedeki herkes Sanji muamelesi görüyor.
O Sanjinin haklılığının ispatıdır ama Luffynin emeği kanı teriyle yaptıklarını da yedirmeyiz. Ödülünü fazlasıyla haketmiştir icraat olarak. Ama Sanji öngörüsünde haklı çıkmıştır ki onca şans faktörü bir araya gelmese tayfanın yarısı orada gömülmüştü. Sanji tavrında sonuna kadar haklıydı benim için.Ben o arctaki her şeyi şu arkadaşa atfetme peşindeyim mesela.
Arkadaş ektedir.
@Acacia Luffy'i Kaido yaraladı Kaido'yu Luffy yaralamadı
Luffy de güneş gibi her gün batıyor. Sonra mum kucaklıyor güneşi.Güneş'in yanında mum yakmaktan farksız çünkü.
Zonun bu yaralar Perosu alması bile mucize olur.Sakin hocam ben Zoro fanı değilim
Ama çatıda yaptığı şeylerin de hakkını yememek gerek. İki yonkou saldırısını bloklamak, Kaido'ya kalıcı hasar vermek falan.
Bir de Luffy gerçekten handikapsız bir şekilde Kaido'yu yenerse Zoro da her arc dövüşünde olduğu gibi birinci adamı alabilir. Sanji Quenn'i alabilir benzeri biçimde.
Dof olsa çatı kasap camı gibi kol bacakla dolardı. Özellikle Wano marabaları kalkamazdı ayağa daha.Ulan gülüp ettiğimiz Doffy’nin bile daha çok numarası vardı . Bu yonkou’lar ne böyle kaba kuvvet falan başka bir halt yok
Sanji'nin eşleşmesi belli zaten BM tayfasından Peros, Smoothie, Daifuku ve Snack var. Daifuku ve Snack'i indirecek SanjiEvet eşleşmeler cidden allak bullak oldu.
Luffy vs yaralı Kaidou cepte
Hawkins,apoo,killer,kid vs sağlam BM olabilir dursun kenarda
Tobi roppolarda tayfa ile eşleşti.
5 kın + law, Marco,Zoro, drake,yamato,sanji,chopper boşta.
Hadi chopper numbers avına çıksın.
Karşıda Queen,king ve vsyi alırsa ölü halde olacak olan Jack var. BM tayfasından birde peros ile smothie var. Geri kalan ayak takımı ile heat ,bepo,carrot bile eslesebilir
Marco iyileştirirse diye bir ön şart koydum mesajımda . Bu yaralar ile bir şey yapamaz yoksa.Zonun bu yaralar Perosu alması bile mucize olur
Her gün mü batıyor ? Her saat her saat ne günüLuffy de güneş gibi her gün batıyor. Sonra mum kucaklıyor güneşi.