Rayleigh bi bok öğretmemiş
Şakasına takılıyorum ama Hyou Amcanın emeğini hiç ettirmeyiz bundan sonra Luffy+Hyou Amca eğitimi demeliyim xD Zoro+Enma gibiİncelememe bakmanı öneriyorum. Luffy hali hazırda üzerine baya geliştirmiş aslında kendini.
Enma başımıza iş açtı zaten.Zoro da o sırada Enmayi ehlilestiriyordu. Hangi birini yapcak.
Süper olmuş be !!Soldan sağa.
Mihawk'ı unutma lütfen. Anca içip içip yan gelsin.Luffy, dünyanın dayağını yerken bile düşmanının tekniğini öğrenebilen biri. Hani eğitim metodlarını falan geçin, Rayleigh'in yapması gereken tek şey, eğitim sırasında Luffy'i düzgünce dövmekmiş. Luffy dayak yerken öğrenirmiş teknikleri. Beceriksiz öğretmen Rayleigh bunu bile yapamayarak Luffy'e hiçbir şey öğretmemiş. :s
Hyou Emice> Vasıfsız Rayleigh
Bizim salak anlamamışRayleigh bi bok öğretmemiş
Zoro'nun atağı biraz etkisiz kalmış gibi geldi bana.Şakasına takılıyorum ama Hyou Amcanın emeğini hiç ettirmeyiz bundan sonra Luffy+Hyou Amca eğitimi demeliyim xD Zoro+Enma gibi
Enma başımıza iş açtı zaten.
Luffy'nin sonda söylediği siz aşağı gidin ben bunu bitireyim lafı hiç hoşuma gitmedi ama gayet mantıklı bir konuşma, Ace'yi yerde kendini savunamayan bir arkadaş yüzünden kaybetmiştik zaten şimdi aynı açığı Zoro veya Law yüzünden Luffy de verebilirdi.
Hasan, Luffy'nin hakkını falan yemiyorum sadece biraz takılıyorum, şuan muhtemelen bir amiralle ölüm kalım savaşı verip galip gelebilir burası önemli kucaklanmadan galip gelebilir tabi bu laflarımızın üzerinden iki bölüm geçmeden gene pili biterse bu sefer sağlam söverim haberin olsun xD
Süper olmuş be !!