Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki de biz bizim Luffy ve Zoro'yu biraz düşük seviyede gördük Dofa ve crackere bakıp. Belli ki bu ikisi gerçekten de sağ kolun çok yakınında bir seviyede geldiler 2 yıl sonra. Dofu da belli ki küçük gördük. O da belli ki en az sol kol edecek birisi.
 
Yav he. Adam 2 yonkounun ortak saldırısını durduruyor. Fujiyi kantırlıyor. Kaidoyu kesiyor ama bunları yapamayan luffy sadece. Çünkü o kaptan yav he.
Bir saniyelik zevkler seni bu kadar mutlu etmesin. O saldırıyı bir saniye tuttu, sonra Law kurtarmasaydı ölüydü. Ki kurtarmasına rağmen o bir saniyelik olay bile onu ne hale getirdi.

Zoroi iyidir hoştur ama hiçbir zaman Luffy kadar olamamıştır.
 
Şimdi önceki bölümde luffynin elleri kaidonun vuruşundan sonra zonkluyordu ve katakuride de aynısı olmuştu ve silahlanma hakisi zayıf olduğu için diyorduk ama ya ondan değil de kral haki farkı o zonklamayı yapıyorsa daha iyi olur gibi
 
Bir zaman atlaması daha şarttı yahu.Birden aşırı güçlenmedi mi sizce de Luffy?Ya da ne bileyim hapishanede random birinden o haki kullanımını ögreneceğine , Rayleigh'ten öğrenmiş olsaydi da bu zamana kadar yavaş yavaş geliştirseydi en azından daha mantıklı olurdu bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık