Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haftadan sonra aşağı katlara geçeriz. Karakterler eşleşir vs leri biter sonra tekrar Yonko şova geçeriz.
 
Tüm kemikleri kırılmış vaziyette bir Roronoa Zoro, meyvesini kullanmaktan ciğeri solan bir Trafalgar Law. İkisi de elinden geleni yaparak takdirimizi kazanıp misyonlarını tamamladı. Sırada bir saatli bomba misali patlayacağı zamanı bekleyen, tuhaf bir şekilde Oda'nın hala biriyle eşleştirmediği Vinsmoke Sanji var. Assolistler sahneye en son çıkar!

Ya Oda asla eslestirmezse, o senaryo fazlasiyla olasi su anda :D
 
Aga aşağıda olan karakterler: Zoro, Law, Sanji, Jinbei, Yamato(Yukarı çıabilir), Marco, bizim diğerleri vs King, Queen ve uçan altılı. Hadi bakalı kartlar yine dağıtılsın.:D
 
Bölüm güzelmiş. Bazı tartışmalar biter umarım.
Zoroya Oden, Luffy’ye Roger-Wb özelliği ekliyor herif aynı sayıda. Dileyen dilediğiyle övünsün tabi ama kıyas tartışmaları artık komik bile olmaktan çıkacaktır. :D
Bu arada Zoronun haberi olmamasıyla anladık ki bu zor durumda kalmasıyla uyanan bir h. hakisi doğdu, hayırlı olsun. İşaretleri vardı ama tescillendi. Eğer Sanjide de çıkarsa zamanında tayfadaki h. haki için söylediklerimde haklı çıkmış olurum ama reis şimdilik görünmez takılıyor.

Artık eğitim hatıralarında Ray yerine Hyonun canlanması beni sevindirdi. Ayyaş herif resmen Luffy’ye ayakbağı olmuş.

Luffy ise artık tek kral olduğunu Kaidoyu inim inim inleterek duyuracak belli ki. Diğer novalar ve hatta yonko-amiraller şimdiden imza sırasına girsin eğer şu gelen ön bilgiler doğru çıkarsa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık