Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'ya kan kusturdu diyerek abartıya kaçmayın. Kaidoya taş atınca da kan kusar, Zoro'nun saldırısı ve sonucunda kan kusması öyle çok extrem bir olay değil. One Piece'te böyle şeyleri artık normal görmeye alışmış olmanız lazım. Önemli olan kişiyi etkileyen gücünü zedeleyen hasarlardır.
 
Kim ne yazdı bilmiyorum ama ben Zoro'nun arc başından beri Kaido'ya yenilmeden Kaido'nun kellesini almasını beklemiyordum.
Şu yaptıklarından sonra kalkınca King ile vs atmasını bekleyen de ne bileyim yani bu kadar kötü seri yorumlanmaz.
 
Discordda sordum ben de onu.O diyalog direk Luffy ile alakalı olabilir.Luffynim vuruşunda kıral haki varsa Kaido buna şaşırmış olabilir.Spoiler veren arkadaşın zeka seviyesine bakarsak da öyle olması çok olası.Bölümü beklemek lazım.
Denilen Zoro'ya dediği. Tabi, belli olmaz.

Oda'da da suç var. Luffy dışındaki karakterlerin gelişimini çok çok kötü işledi. Ki Luffy'i göstermesine rağmen kötü işledi.

Sırf tayfa özelinde de değil bu. Kid mesela hapishaneden kaçtıktan sonra Luffy eğitim görmeye başlıyor. Madem Kaido'ya dalacaklar, Kid'in de o eğitimi alması gerekiyordu. Veyahut bu saldırıya kral haki ekleme mevzusu, Big Mom'a karşı zorlu bir dövüşe girecek bakalım geliştirecek mi?
 
Kaido'ya kan kusturdu diyerek abartıya kaçmayın. Kaidoya taş atınca da kan kusar, Zoro'nun saldırısı ve sonucunda kan kusması öyle çok extrem bir olay değil.
Dediğin gibi kan kusturması büyük olay değil, onu aynı bölümde Base luffy de yapıyor ama eğer kalıcı yara bıraktıysa o baya büyük olaydır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık