Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido, ana karakter olan Luffy'nin dövüşüydü. Zoro'nun ufak ya da büyük yaptığı her katkı Luffy'nin zaferinden rol çalacağı için çatıya çıksın bile istemiyordunuz. Aşağıda kalıp Who'yu alacaktı güya. :D Çatıya da çıktı icraat de yaptı. Gerisini Luffy'e bıraksa bile Luffy vs Kaido 1 vs 1 olamamış oldu. Geçmiş olsun ;)
İstemiyorduk ama ben Kid ile birlikte savaşırlar diyordum. Bir ihtimal Law'da olabilir belki diyordum. Ama diğer yandan Zoro ve Luffy diyen de oluyordu. 5'i de çıkacak diyen kimse yoktu zaten. O konuda Zoro'nun çıkmasına övgü getirilmesi yersiz. Zira Killer, Law, Kid de oradaydı. O yüzden olay icraatlere kaldı. İcraat anlamında Zoro güzel şeyler yapmış olsa da beklenilenin bu olmadığı kesindi. Gidip eski yorumlara bakamam. Ama az çok hatırlıyorum.

Savaş tam anlamıyla başlamadan Zoro elendi. Ayırca hiç bire bir anlamda performans sergileyecek bir pozisyona da giremedi Zoro.
 
BM aşşa düşer , millet naniiiiiiiiii!!! diye tepki verir.. ana aşşa düşmüş kızmış bir vaziyette ' sizi ezeceğim, geberteceğim sizi yiyecegım yiyecegımm ' der.. sonra bir haki patlaması olur çöplerin hepsi nakavtt.. düşman veya dost farketmeksizin bayılır.. BM sonra yine yukarı çıkar , haki tükettiğinden biraz zayıflar (beden olarak aynı BM ARC da olduğu gibi biraz daha burnu uzun görünür) . sonra yukarıda bizimkiler başlarlar pata küte pata küte bir birlerine dalmaya.. zoro bir slaşş iki slaşş luffy bir yukruk iki yukuk , diğer elemanlar cossss , tak , küt bir iki saldırı yapar. Sonra Kaido nihai saldırısını yapar ilk kez görürürüz ve luffy zoro hariç digerlerinin hakisi azalır yorulurlar.. luffy reis ve king zoro onlardan da bekledigimiz saldırı pozisyonlarını alır.. Luffy kral haki ile ilgili bir kaplama yapar kendini , gomu gomu noo diye sıçrar , king zoro dan da beklenen saldırı pozisyonu gelir 'suntoryu ; ashura ugiu s.... inanırmısınız buraya kadar yazdım ama göndermemişim. zahahahaaaa:oleyo: spo resimleri çıkıncada oraya bir yorum yaptım sildiler arkadaşlar canları sağolsun..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık