Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun Law'a yaptığı saldırıda taşan haki yoksa ve kral haki yine de varsa Katakuri falan da bunu az da olsa kullanmış olabilir.
 
Zoro: Nefes alır

Koreli: Anladığım kadarı ile Zoro, kimetsu no yaiba'daki nefes tekniklerini kullanmaya başlamış. Bu sayede büyük bir güç artışı sağlamış gibi gözüküyor. Nereden baksan Amiral seviyesi var.



Zoro: Ölür

Koreli: Zoro, tıpkı Kinemon'un tekniğini çaldığı gibi Brook'un da tekniğini çalmaya çalışıyor. Zoro Kaido'yu, kendi ruhunu dışarı çıkartıp öyle kesecek gibi gözüküyor.
 
Sadece onlar bilmiyordur. Muhtemelen garpın marcoya vurduğunda yamultması da bu olaydan kaynaklı. Hani kral hakisi olan güçlü karakterler bunu kullanabilir. Denizcilerden muhtemeln garpta var lufy nin dedesi kahramn denizci falan. Ama başka kimsede olup olmadığını hatırlamıyorum. İlerde yüksek seviye denizcilerden yada dünya hükümetinden kralın hakisini kullanabilenlerde bunu kullanabiliyor olur sanırım
korsanlar arasında demek istedim. mesela bege koca ananın hasar yediğini gördüğünde şaşırmış olması, aslında hasar veremeyeceklerini düşünüyor olması buna bir örnek.
 
Sonunda şu Ashura muhabbeti bitecek ya. Kaç defa dedik Ashura'dan G4 etkisi beklemeyin, o da Zoro'nun bir tekniği diye. Sonunda bir sonuca ulaşmak güzel valla.

Bir de artık eğitimden en güçlü Zoro döndü geyiği de bitiyor, bölüm akıyor resmen.
 
Kendinize göre en güçlü saldırı, blokladı falan diyorsunuz sonra buna inanıp bir de üstüne havalara uçuyorsunuz. Uçan Sabri halt etmiş Redimin yanında :)
Sen ne anlarsın :artiz:

Zoro Sama bu bölüm çatıdan inmemişse hepinizi sıraya koyacam zaten :mincika:

Law sana da helal olsun koç, rüzgarla tek yedin anasını satim. Dur la adam tek yememiş tebrikler xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık