Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin sözleri de kral haki mevzusuyla ilgili olunca tam anlaşılmıyor. Daha açık bir metin lazım sanki.
Kaido'nun yaptığı saldırıda kral haki var, Luffy onu söyleyince Kaido da bunu sadece güçlüler yapabilir diyor. Luffy'de aynı şekilde taşan hakili ya da kral hakili mi neyse artık o saldırıyı yapıyor. Benim anladığım.
 
Kid ve Killer BM'ye gidiyor galiba çatıya tekrar çıkmasını engellemeye çalışacaklar.Luffy saldırılarını her dakika daha da güçlendiriyor vs esnasında gelişme olayını başka seviyeye taşıdı.Mangakanın Zoro'ya limitin sonuna geldim bundan sonrasını size bırakıyorumu söyletmesi kötü oldu Ashura'dan sonra bir süre Zoro'dan haber alamayabiliriz.5 VS 1 şeklinde biter diye tahmin ediyordum adım adım 1 vs 1 e gidiyor Kaido savaşı.
 
Luffy HxH'de Nen içeren darbe alınca Nen kullanmaya başlayan karıncalar gibi olmuş : )) Kaido h.hakili sağlam bir saldırı yapınca Luffy'de yapmış herhalde : ))

Bana daha çok Kaido Zoro'nun saldırısını h.hakiye yoruyor gibi geldi. Belki de bölüm de hem Zoro hem Luffy h.haki kullanıyordur.
 
Son düzenleme:
Arabayı kenara çekip adam akıllı okudum da h.haki olayı tamamen Luffy ile alakalı sanırsam. Ama Zoro'da h.haki %100 vardır ya olmak zorunda. E şimdi kullanmayacaksa ne zaman kullanacak?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık