Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido sağ kol bile etmeyen adamdan yıllarca korkmuş o zaman.
Orocihi ile kaidoyu karıştırma bence
Luffy için Robin ne ise
Roger için oden odur.
Sadece wano arcı diye biraz pumplandı oda tarafından
Manganın kendi sözü 1 vs 1 Kaido yenilmez teke giden adamdan korkması ironik oluyor

 
Ne Odenmiş teke giden adam sağ kol bile olamaz Yok momo kılığına girdi diye oldu demekte odeni eziklememek için oden gaban seviyesi sol kol işte ne fazla ne eksik
Luffy sağ kol+ seviyesinde ama Kaido zor iş
Zoro desen anca sağ kol oda zorla şuan
Law olmazsa bunlar doffyi bile zor alırdı
Çatıda Law luffy ve Zoro bey sağlam olmadan kaidoyu alırsa seri bitmiştir
BM için daha yol var Rogerın alamadığı karıyı bunların düşünmesi şuan
Oden ile ilgili bu tarz yorumları çok görmeye başladım.

Tamamen saçmalık yazdıkların,kısaca böyle cevap vermek istiyorum şimdilik.
 
Yo! Biraz geç oldu ama... Dünyevi sıkıntılarla uğraşmaktan pek vakit bulamadım. :/

Kapak her ne kadar isteğe göre çizilse de Goda'nın sağı solu belli olmaz. İleriye dönük mesaj vermeyi seviyor biliyorsunuz. Pudding ve yardakçıları göz damlası kullanmış ve gözleri yaşarmış. Uzun zamandır paralel teorisine göre Teach'in Totland'a baskın düzenleyeceğini ve bazı senaryoların gerçekleşeceğini düşünüyorduk. İhtimal hala var ve burada da göz kırpıyor Goda bize.

Dikkate değer şeyleri yazıp geçeceğim fazla uzatmayayım.

1- Linlin aşağı düşüyor ve Zeustan yardım istiyor. Hayırsız evladının elinden hiç bir şey gelmiyor. Prometheus kurtarmak istiyor ama Zoro izin vermiyor. Burada Law'ı şaşırtan ama bizi şaşırtmayan Zoro'nun dayanıklılığı dışında pek bir şey yok.

2- Kaido Linlin'in kurtulmasını istediğinden olsa gerek Prometheusu engelleyen Zoro'ya doğru hamle yapıyor ve Law Zoro'yu ipten alıyor. Cümle başında da belirttiğim şeyden ötürü Kaido karşısındaki güçlerin hafife alınmayacağını anlamış olsa gerek Linlinin ring dışı kalmasını istemiyor gibi. Law'ın yeteneği takım savaşlarında fark yaratan bir yetenek. Kaido'da bundan yakınıyor, ona da +1 verelim. :d

3- Bir sonraki sayfaya geçelim. Her ne kadar Law soğukkanlı bir karakter olsa da vicdan sahibi. Sen öldükten sonra plan işlese ne olur? diyor Zoroya. Kid ve Killer'in gözü kara bir şekilde Linlinin peşine atlamaları da çok hoşuma gitti. Şuan herkes taşın altına elini koyuyor, %100'ünü belki de daha fazlasını veriyor ve birbirlerine güveniyor. Kid'in peşinden gelen metal yığınları da ayrı bir atmosfer katmış. Öyle az bir şey değil keşke aşağı inerken ki animasyonunu izleyebilseydik, Thor vol2 olurdu. :/

4- Prometheus Linlini kurtarmış hem de kıl payı. İkisi de Zeusa sallıyor doğal olarak. Panelin en altında havanın bozulduğunu görüyoruz.

5- Kaido Luffy hakkında konuşuyor ve uygulamak istediği fantezilerini sayarken Zoro son vuruşunu yapmaya hazırlanıyor. Bu adamın Luffy'e olan bağlılığını seviyorum. Gram tereddüt etmiyor ve belki de yıllardır görmediğimiz ashura tekniğini kullanıyor. Kullandığı teknikte kralın hakisini mi kullandın? diye soruyor Zoroya. Zoro bu saldırıya sahip olduğu herşeyi verdiğini söylüyor. Yani bu saldırı Zoro'nun en güçlü saldırısı diyebiliriz. Verdiği yaranın izi kalacak bununla yetin diyor Kaido ve bir sonraki sayfaya geçiyoruz.

6- Kaido karşı hücuma geçiyor, Law Zoro'yu kurtarmak istiyor ama işe yaramıyor. Kaido sekizli gök gürlemesi tekniği ile ikisini de saf dışı bırakıyor.

7- Bölümün en güzel sahnesi, dejavu oluyorum resmen. Luffy'nin Kaido'dan tek yediği sahnede Kaido arkasını dönüp gidiyordu ve Luffy kralın hakisini kullanıp etrafındakileri bayıltmıştı. Şimdi aynı sahne gene, Luffy yerde Kaido kendinden emin bir şekilde arkasını dönüp giderken Luffy şaşırtıyor. Gene kralın hakisini kullanıyor ama bu sefer ayık ve farklı bir şekilde :) Luffy geçmişe gidiyor ve Hyogoro'nun dediği şeyleri düşünüyor. "Hakinin vücudunda akmasına izin ver." Yüksek ihtimal Luffy, Kaido'nun ashuraya gösterdiği tepki ile Hyogoro amcanın dedikleri arasında bir bağlantı kurdu ve vücudunda akan hakinin silahlanma versiyonunu değil kral haki versiyonunu anlamış oldu.

8- Yıllardır, hani bir değil iki değil belki de on yıllar boyunca okurlar kralın hakisinin aslında ne işe yaradığını hep merak etti. Çerçöp mü bayıltıyor? sadece diye düşünüldü. Milyonda bir görülen bu yeteneğin bir farkı olmalı diye düşündük durduk ve en azından beni tatmin eden bir açıklamasını bulduk. Hazır konusu geçmişken konuyla alakalı zamanında açmış olduğum teoriyi şöyle bırakayım. Tıkla→

9- Luffy'e istediğin kadar konuş bu adam sözlerle eğitilemez. Hep uygulayarak gelişti, seviye atladı. Kara Kral Rayleigh'in kral hakisi için "Kral hakini ölümle yüzyüze geldiğin zaman, gerçek savaşlarda geliştirebilirsin." sözü aklımıza geliyor. Luffy karakter olarak salak biri, saf yani. İş savaşa ve dövüşe gelince bu konuda çoğu karaktere taş çıkartıyor ama. O an düşündüğü ve bulduğu kral haki tekniğini Kaido'ya karşı mükemmel bir şekilde kullanıyor.

10- Ulan Law ne şanslı adamsın, maçı en güzel yerden seyrediyorsun. Hem Zoro'ya hem Luffy'e şaşırıp duruyorsun kıyamam lan sana :D Luffy beni yalnız bırakın, bunun icabına tek başıma bakacağım, herkese savaşı kazandığımı söyleyin diyor ve orada bitiyor. Luffy'nin sonsuz özgüveni, inanılmaz dayanıklılığı ve potansiyeli ile bu dövüşü kazanacağını düşünüyorum. Savaş içerisinde çok gelişti, şuan tam Kaido seviyesinde diyemem ama komutanlardan güçlü olduğu aşikar.

Sonraki bölümde görüşmek üzere, sayonara kfc.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık