Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıksız bulsam da bölümün aksiyonu baya iyi. Lawın saldırışı, Zoronun ashurası ve kral haki muhabbeti, Luffynin son sahneleri... Luffy yüreği biraz fazla yemiş sanırım tek başına Kaidoyu indireceğini zannettiğine göre :) Oda yapmazsın böyle bir şey di mi :) Bölümden Kaidonun Lawa, Zoroya ve Luffye karşı saygı beslediğini çıkardım ben.
 
Çok epik sayılabilicek sahneler vardı ama çizimleri beğenmedim.Hikaye akışına gelirsek Luffy artık benim gözümde yonkoudur.Tek başına bu kadar dayak yiyip kalkması yüksek hasarlar veriyor olması muazzam.Çatıdaki 5’lide Luffy çok büyük fark yarattı.Bu saatten sonra hangi amiral hangi yonkou gelse luffy değneksiz girer.
 
Beyler rahat 500 sayfa yazı ve en az 10 forum sayfası açılcak hazır olur.. Haki ve Zoro ile alakalı :hhh:
2 hafta ben AFK:oleyo2:
 
Şimdi Luffy önceki ataklarında yeni hakiyi tam anlamıyla kullanamamış mı?
yeni haki olayı 2 kısımdan oluşuyo. ilki vücudu kaplama ki şu ana kadar onu kullandı saldırıdan ziyade savunma da iyi iş yaptı, ikinci kısımda vücuttan rakibine aktarma kısmı onuda bu bölümde kullanmaya başladı. İçten patlamallı haki dediğimiz bu oluyo
 
Kaido bu kadar hasar aldıktan sonra Luffy halleder artık. Luffy seviyesini kanıtladı. Benim endişem Kid ve Killer Big Mom için yetersiz olabilir. Kadın hiç hasar almadı çünkü. Belki gelecek bölüm Marco aşağıyı Sanji'ye bırakıp yukarı bizimkileri iyileştirmeye gidebilir. Ordan da Big Mom'a yardıma giderler Zoro ve Law.

Gerçekten de serinin sonuna yaklaşıyor gibi hissediyorum :ühü:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık