Zoro pek bir şeyler göstermedi Luffy bir sürü şey gösterdi o yüzden Luffy > Zoro'dur diyen arkadaşlara çağrım, Zoro > Luffy yazın Luffy daha iyisini gösterene kadar hadi bakalımHer şeyini verse de lastik lastiktir. Zamanla eski haline döner. Luffy'ninde limiti buraya kadarmış.
Zoro bu gidişle Wano sonu KK seviyesi olur.Kaido'yu hibrit moduna sokan bile Zoro. Wano Zoro'nun arkı olacaktı biliyorduk ama bu kadarını ben de beklemiyordum.
Ashura kadar gereksiz bir mod yokNot: Zoro hâlâ Ashura açmadı ?
Onu arc sonu kimler için açacağını biliyorsun.Not: Zoro hâlâ Ashura açmadı ?
İki imparatorun ortak saldırısına karşı koyup Linlin'e "Kaido kaaaaç" diye bağırttırarak bunun emarelerini göstermeye başladı.Zoro bu gidişle Wano sonu KK seviyesi olur.
Tek rakibi büyümüş Momo'dur. Gerçi Momo büyüdüğü zaman ona rakip olabilecek birisi olduğunu sanmıyorum.İki imparatorun ortak saldırısına karşı koyup Linlin'e "Kaido kaaaaç" diye bağırttırarak bunun emarelerini göstermeye başladı.
Yoo çıkıyor, avatarımı bile Zoro yaptım la daha ne istiyonuz.Bir ara luffyperestler luffy 2 vs 1 atıyor 2 yonkou tutuyor diye sahte spoilere göre havalara girmişti. Zoro 2 yonkou tutmuş 2 vs 1 yapmış sesleri çıkmıyor. Hayaller vs hayatlar