@Mr.Bushido ve Zoro yoklar ne ettiler acabaBushido dedin... Neredesin mr. bushido?
@Mr.Bushido ve Zoro yoklar ne ettiler acabaBushido dedin... Neredesin mr. bushido?
Konunun başrolüne sormak lazımBobbin'e Akainu seviyesi denilmedi mi?
Bushido burda olsaydı keşke.Yorumlarını merak ediyorum spoiler hakkında.
Şimdi kesin spoilerı okuyup aslanım Zoro diyerek gururlanmışlardır. Onlar olmayınca Zoro övülünce bir eksiklik oluyor.@Mr.Bushido ve Zoro yoklar ne ettiler acaba
Bu adam daha geçen yıldırımın Luffy'e zarar vermediğini öğrenmedi mi? Şimdi de ağzından ateş, rüzgar kılıcı atmak yerine yıldırım mı atıyor? Oda amma sıvadın ama arkadaş ya madem ana karakterinin bu aşamada yaralanmasını istemiyorsun ve vs çizmeye zekan yetmiyor off panel çiz geç.Luffy, Kaido'ya saldırır ve Kaido ağzından attığı bir yıldırım saldırısı ile ona karşılık verir.
En azından biraz seviyor. Hiç sevmedikleri de var mesela.Yemin ediyorum Oda Zoro'yu Luffy'den daha fazla seviyor.
Herif bi de hybrid oldu. Elinde balyoz var hala element üflüyor. Ben yakın dövüşle elementleri kombine eder sanıyordum adam hala üflüyor.Bu adam daha geçen yıldırımın Luffy'e zarar vermediğini öğrenmedi mi? Şimdi de ağzından ateş, rüzgar kılıcı atmak yerine yıldırım mı atıyor? Oda amma sıvadın ama arkadaş ya madem ana karakterinin bu aşamada yaralanmasını istemiyorsun ve vs çizmeye zekan yetmiyor off panel çiz geç.
Denilmedi çünkü akainu seviyesizin tekiBobbin'e Akainu seviyesi denilmedi mi?
Zoro için sorun değil. Daha geçenlerde zoro'nun kafasından kan akan paneli düzellttirmişti manevi babası. Bunda da halleder 2 3 sayıya.Redon'nun dediğne göre 3 nova bayağa zarar gömüş muhtemelen Luffy Zoro Kidd den bahsediyor.