Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklenen oldu zaten BM'nin bir şekilde ordan çıkması gerekiyordu novalar vs 2 yonko imkansız.BM'nin devreden çıkarılması çok iyi kotarılmış saçma bir şey yok şimdi uzun bir Kaido vs novalar bizi bekliyor.Bu savaşın sonunda 5 novanın da ayakta kalmasını beklemiyorum en az 3 tanesi düşer.

Cp0'daki elemanın olası bir iki imparatorun inme ihtimali üzerine yaptığı yorum beni işkillendirmiş olsa da Bigmom'ın bu arc'ta düşeceğine hiç ihtimal vermedim. Elbaf mı olur bilmem de bu arc'tan sonra bir ara Luffy onunla özel olarak ilgilenecek. :cool:
Bana da Katakuri'nin hayali gerçek olacak gibi geldi BM aşağı düşünce. Luffy yakın bir gelecekte Ana'sını dövecek Kata'nın. Hadi yine iyisin Kata!

Üye silindi 6669

Bm Elbafa kaldı. Büyük ihtimalle Luffy Big mom'un derisini aşan ilk kişi olucak.

Karasakal'ın Wano'ya gelmesi hakkında teori üreten okuyucular bu oyunu referans gösteriyorlar. Dediklerine göre bu oyunun hikaye kurgusunu Oda'ya danışmadan yapmıyorlarmış. Bilgin varsa aydınlatabilir misin?
Benim bildiğim oyunun hikayesi için Oda'ya danışmadılar.Oyunu yapan firma Wano arcı daha tamamlanmadığı için kendi final yazdı.Pirate Warriors 3 oyununda Dressrosa içinde benzer birşey yapmışlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık