Kaido ile Bm istem dışı vücutlarında ileri b.haki kullanıyor olabilirler belki de.Hakisi zayıf. İsteğe bağlı olunca nasıl etkiliyor bu meret ki, Luffyi ışınlamada bir zorluk çekmiyor pek
Büyük ihtimalle savunma haliyle alakalı bir durum.Hakisi zayıf. İsteğe bağlı olunca nasıl etkiliyor bu meret ki, Luffyi ışınlamada bir zorluk çekmiyor pek
kaidonun meyve dende ekstarası olabilir ama ikisininde vucutlarına zarar verilmemesimin asıl nedeni bu muhtemelen.Kaido ile Bm istem dışı vücutlarında ileri b.haki kullanıyor olabilirler belki de.
Oda'yı tanıdıysam son bölüme kadar aynı takıntılı işleri yapmaya devam edecektir. İnşallah sen haklı çıkarsın.Oda sanki şu act 3 bitince artık çer çöp için bölüm harcamayacak gibi hissediyorum
Valla bilgisayar parası lazım bana. Hem ikisinin de fanıyım. El atın bana.Valla Bİg Mom ve Sanji'nin ikisinin birden fanı olan varsa forumda para filan toplayıp verelim. Hayatındaki kötü gidişat biraz olsun düzelsin.
Yazdığımı yanlış okudun galiba:Valla bilgisayar parası lazım bana. Hem ikisinin de fanıyım. El atın bana.
Valla Bİg Mom ve Sanji'nin ikisinin birden fanı olan varsa forumda para filan toplayıp verelim. Hayatındaki kötü gidişat biraz olsun düzelsin. Yamato hariç.