Yok ben söyledim video edit yapamıyorum @Fruit Punch Samurai yapabiliyor diye de alıntılarken yanlış alıntılayıp sonradan düzelttim o yüzden görmemişsindir.Ben sana yazmıştım ama başkası yapmış. Kaçırıyorsun hep böyle fırsatları. :s
Yok ben söyledim video edit yapamıyorum @Fruit Punch Samurai yapabiliyor diye de alıntılarken yanlış alıntılayıp sonradan düzelttim o yüzden görmemişsindir.Ben sana yazmıştım ama başkası yapmış. Kaçırıyorsun hep böyle fırsatları. :s
Hangi manga o?@Alpamis yorumlarını ibretle takip ediyorum
Zoro Reis, seninkinin düz halinden tek yediği Kaido'nun hybrid halinin üzerine Bigmom'u koymuş hala laf yapıyorsun
Yoo WCI'da yumruğuna tekmeyi çakmıştı kadın madın demeden.Sanji kadınlara vuramıyor ki. O iş yaş. Hem King, Queen ve Peros var.
Çirkin güzel ayrımı yapıyor hoş değilYoo WCI'da yumruğuna tekmeyi çakmıştı kadın madın demeden.
Manga geliyor, şuan spoiler halaHangi manga o?
İşine gelince kurgu dimi hıııa@Alpamis yorumlarını ibretle takip ediyorum
Zoro Reis, seninkinin düz halinden tek yediği Kaido'nun hybrid halinin üzerine Bigmom'u koymuş hala laf yapıyorsun
Red Piece :dHangi manga o?
Biliyorum. Anca savuşturma yapabilir. O yüzden olmasın diyorum ben de.Yoo WCI'da yumruğuna tekmeyi çakmıştı kadın madın demeden.
Gelsin görelim.Manga geliyor, şuan spoiler hala