Big Mom'ın o dev kılıcın üstüne düştüğünü görmek isterdim.
Tamam saldırı ışınlı mışınlı bir şey herhalde. Diğerleri dodgeladı diyor Zoro karşılamaya çalışmış herhalde yaralanmış.Ulan daha bi kaç bölüm önce başka kılıçla blokluyordu Kaido'nun saldırılarını, hemen spor programına çevirme ortamı! :d
X = Bizim Sapık? (Büyük olan : )))Aşağıda Yamato + X vs Kocana görsek çok hoş olur be!
Yaralandıysa büyük saldırıdır bence ama yine belli olmaz. Big Mom'un Luffy, Law, Kid'e şakasından attığı ateş gibi bir şey değildir en azından Luffy falan bağırıyor çünkü büyük bir tane geliyor diye.Tamam saldırı ışınlı mışınlı bir şey herhalde. Diğerleri dodgeladı diyor Zoro karşılamaya çalışmış herhalde yaralanmış.
Linlin hafızasını kaybedeceği için bizimkilerle dövüşü olmaz. Ayrıca suya düştüyse Onigashima'ya değil başkentte görülür herhalde. Orada kim bulur ki onu?Aşağıda Yamato + X vs Kocana görsek çok hoş olur be!
Usoop olsaydı bm çoktan ölmüştü diyorum hadi ben kaçarBir Allah'ın kulu da çıksın desin ki Usopp olsa çatıda Kidd'in yaptığından daha çok iş beceremezdi