Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda az daha zorlasa gel zoro sen çiz ben yatayim diyecek. Anladik oda sadece zoro fan degilsin, belki de amca oglunun adi falan da zoro'dur ama bu çifte degil 50'li standart ne zaman bitecek acaba. O kadar ayricaligin yarisini sanji'yi verse ezmek yerine heralde suan yonko tokatliyordu.

Olay luffy, zoro üzerinden dönüyo. Saçma sapan bir kurgu ve isleyis ayrica digerleri be yapiyor daha bilmiyoruz. Big mom korsanlari desen zaten ip atliyor.

Ayni ayricalik law'a verilse ki hepsinden daha saglam meyvesi var ama oda çifte standart olurdu.

Bu mantiksizlik abidesi arc bitsin yeter. Gerisini istemez oda. Anlasilan yaslandin.

Oda az daha zorlasa gel zoro sen çiz ben yatayim diyecek. Anladik oda sadece zoro fan degilsin, belki de amca oglunun adi falan da zoro'dur ama bu çifte degil 50'li standart ne zaman bitecek acaba. O kadar ayricaligin yarisini sanji'yi verse ezmek yerine heralde suan yonko tokatliyordu.

Olay luffy, zoro üzerinden dönüyo. Saçma sapan bir kurgu ve isleyis ayrica digerleri be yapiyor daha bilmiyoruz. Big mom korsanlari desen zaten ip atliyor.

Ayni ayricalik law'a verilse ki hepsinden daha saglam meyvesi var ama oda çifte standart olurdu.

Bu mantiksizlik abidesi arc bitsin yeter. Gerisini istemez oda. Anlasilan yaslandin.
Yancı olması gerektiği gibi işte. Luffy'nin onu yanında tutması bile bir ayrıcalıktır.

Ulan adamın saldırıyı blokladığı yetmiyormuş gibi gitmiş bir de üstüne Prometheus'u yap boz parçası yapmış.

Zoro'cum sana zahmet şu Onigashima'yı da bi' ikiye bölüver canım.

Bir de zahmet olacak Kaido'nun kelleyi de eline ver başka da bir şey istemiyorum.

Orochi de iyice çöp çıktı. Jack'i geçti, kalkıp kalkıp dayak yeme moduna girdi. Bu adam Zoro ile vs atacak diye kafada kuruyorduk bir de görmeden önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık