Yalnız harbi dayak yemeyi iyi biliyor. Kaldırıyor da.Luffy'e olan bir şey yok gene dayak yemeye devam ediyor
Yalnız harbi dayak yemeyi iyi biliyor. Kaldırıyor da.Luffy'e olan bir şey yok gene dayak yemeye devam ediyor
O kollar değil bu. Kendi protez kolunu kullanıyor sanki. Zekice geldiği için yazdım. Kaldırır yoksa kaldırması mesele değil.O kollarla Kaido'nun ejder forumunu kaldırıp yere vuruyordu, Big Mom'u rahat kaldırmıştır.
Tüm kek düşüşü de var. Robin yuvarlamıştı o da var. Tatlı krizi var. Maskot oldu resmen.Evet. Şelale düşüşü olmasaydı bu sahne daha çok dikkat çekerdi.
Çatı 5lisi geçen bölüm ayıralım dedikten sonra kafayı kullanmaya başladı.
Aynen, aynı değil gibi. Sadece övmek istedim reisi seni ondan alıntıladım yoksa lafına bir şey demedim.O kollar değil bu. Kendi protez kolunu kullanıyor sanki. Zekice geldiği için yazdım. Kaldırır yoksa kaldırması mesele değil.
Tüm kek düşüşü de var. Robin yuvarlamıştı o da var. Tatlı krizi var. Maskot oldu resmen.
Yamato kucağı geliyor demek. Kaido'yu kesmesi değil, ama işte bu @kekomancer 'ı bitirecek.Momonosuke ustası Zoro'yu kurtarmak için Yamato ile yola çıktı bile.
Bu seride biri kucaklanacaksa bu Luffy olur... Zoro'nun ne haddineYamato kucağı geliyor demek. Kaido'yu kesmesi değil, ama işte bu @kekomancer 'ı bitirecek.
Ben de reisi bu kez zekasıyla övmek istedim. Big Mom'ı düşürmede aslan payı onda.Aynen, aynı değil gibi. Sadece övmek istedim reisi seni ondan alıntıladım yoksa lafına bir şey demedim.
Desene hayaller Luffy, hayatlar küçük sapık Momonosuke.Momonosuke ustası Zoro'yu kurtarmak için Yamato ile yola çıktı bile.
Dayak yemeyi seviyor herif gülüyor Kaido'ya. Once dayak yer sonra dayak atar. Ben önceden gücünden dolayı sanardim meğerse Luffy bilerek yapıyormuş. O yüzden Oda hep aynı senaryoyu çıkarıyormuş önümüze. Çocuk bilerek yiyormuş.Luffy gene patates çuvalı modda ...Şaşırmadık ama kardeşim yonkou seviyesine geldin hala değişmedin .Kaido da imansız gibi vuruyor sopayı..Luffy kulak memesi kıvamına gelince Gear 5 açacak bu gidişle
Sanırım iki tane net darbe alıyor. Biri suratının ortasına, ikinci yanağından. O arada bi kaç tane daha yumruk yemiş olabilir. Hala gülmesi de kral hareket.Ben de reisi bu kez zekasıyla övmek istedim. Big Mom'ı düşürmede aslan payı onda.