Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu serinin en büyük ihtiyacı kafası çalışan ve belli bir güce sahip olan düşman.Bu modele uyan Doflamingo ve Crocodile vardı ikiside çabuk harcandı.
Luffy'nin düşmanlarına bakarsak, hepsi bir kamyon dayak yemelerine rağmen son saniyede yenileceklerinin farkına varıyorlar. Enel, Lucci, Doflamingo gibi. Kaido hiç kendine demiyor "Bunun saldırıları bana işlemeye başladı" diye, muhtemelen o da son anda farkına varacak bunun.

Luffy'nin düşmanlarına bakarsak, hepsi bir kamyon dayak yemelerine rağmen son saniyede yenileceklerinin farkına varıyorlar. Enel, Lucci, Doflamingo gibi. Kaido hiç kendine demiyor "Bunun saldırıları bana işlemeye başladı" diye, muhtemelen o da son anda farkına varacak bunun.
Genel olarak shonen kötülerinin yapısı bu.Başka serilerdeki karakterlede son ana kadar ana karakterin saldırılarını küçümseyip sonrasında farkına varıyorlar.

Demiş ya? Kafasını niye kaçırdı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık