Protez kolunu Big Mom'a takmış ve onu kaldırmak suretiyle Big Mom'ı da kaldırmış. Aslında bu her zaman beklediğimiz Magneto Kid değil mi? Meyveyi aklıyla kullanınca iş yaptı direkt.Reisin şuradaki bakışı çok iyi;
Protez kolunu Big Mom'a takmış ve onu kaldırmak suretiyle Big Mom'ı da kaldırmış. Aslında bu her zaman beklediğimiz Magneto Kid değil mi? Meyveyi aklıyla kullanınca iş yaptı direkt.Reisin şuradaki bakışı çok iyi;
Luffy reis seri erken bitmesin diye gücünü kısıyor. Hep ben parlamiyim biraz da nova gardaşlarım parlasın diyor. Harika adam bu luffy reis.Biraz fazla kızsa kk zaten
Herkes biliyor zaten ne kadar harika olduğunu. Konuşmaya gerek mi var?Kid de Big Mom'dan doğrudan hasar almış kimse reyizi konuşmuyor.
En güçlülerinden olabilir zaten ama en güçlüsü diyor adam.Olabilmek ayrı en güçlüsü demek ayrı.Bunun için elinde manga kaynaklı net bilgin olması lazım.En güçlü olan adam wb en güçlü kılıç ustası mihawk gibi anladın mı süper mantıklı seni.Terbiyesizlik yapmasan iyi bir çocuk olabilirsin aslında.Anlaşıldı seninde seviyen uzatmaya gerek yok engelEn güçlüsü olabilir diyorum veya seri içinde gördüklerimiz arasında en güçlülerinden biridir diye yazıyorum da sende anlayacak yetkinlik yok maalesef. Sırf senin o küçük mantığına uymadığı için Zoro Piece oluyor seri. dsadas
Onu ''guts'' derken yapmıştı sanki...Hala Luffy'nin, başarısız olduğu için Bigmom'ın sinek gibi duvara yapıştırdığı tekniği tekrar denediğini göremedik. Onu yapamazsa daha fazla ayakta kalamaz.
Bu sayıdan sonra novaları kimse tutamaz.O karizma... o bakışlar...?
Ben ona haki p.up'ı gelir diyordum ama meyveden yürüyecek gibi.Protez kolunu Big Mom'a takmış ve onu kaldırmak suretiyle Big Mom'ı da kaldırmış. Aslında bu her zaman beklediğimiz Magneto Kid değil mi? Meyveyi aklıyla kullanınca iş yaptı direkt.
Pekmezini akıtmaya çalışmış bildiğin. Hemen karşılık verebilmesi çok iyi.Kid doğrudan hasar aldıysa o saldırı güçsüzdür. Şakasına vurmuş Big Mom.