Sanmıyorum ya, hani bir laf vardır ya sen vurursun dikiş atarlar ben vururum toprak atarlar diye, burada Kaido'ya dikiş bile gerekmeyebilir. Zoro ağır yaralı artık tüm gücüyle savaşamaz, aldığı darbede yığılır; Law'ın zaten pek dayanıklı olmasını beklemiyorum tek vuruşluk işi var, Kid savunsa da saldırı gücü zayıf, belki yeteneğiyle savuşturur aynı bu bölüm yaptığı gibi; Killer desen Law civarındadır. Luffy de sonda aldığı saldırı sebebiyle zayiatı büyüktür.Yok ya BM aradan çıktıysa artık kalanlarla işi götürürler. BM'yi aradan çıkarmanın kolay olmadığını göstermek için karakterlere birer handikap verdi. Şu saatten sonra 5 kişi indircektir. Kaido hepsini teker teker temizlese bile Luffy son saldırısını yapar indirir onu.
Fakat bir yandan da beklettim olan Onigashima'nın yere çakılması için Kaido'nun yeteneğinin iptal olması lazım. Bu yüzden Kaido zoru görünce meyve yeteneğiyle uçurduğu Onigashima'yı başkentin üzerindeyken serbest düşüşe bırakabilir. Yani bir şekilde dediğin gibi Novalar üstün gelecektir.