Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ya BM aradan çıktıysa artık kalanlarla işi götürürler. BM'yi aradan çıkarmanın kolay olmadığını göstermek için karakterlere birer handikap verdi. Şu saatten sonra 5 kişi indircektir. Kaido hepsini teker teker temizlese bile Luffy son saldırısını yapar indirir onu.
Sanmıyorum ya, hani bir laf vardır ya sen vurursun dikiş atarlar ben vururum toprak atarlar diye, burada Kaido'ya dikiş bile gerekmeyebilir. Zoro ağır yaralı artık tüm gücüyle savaşamaz, aldığı darbede yığılır; Law'ın zaten pek dayanıklı olmasını beklemiyorum tek vuruşluk işi var, Kid savunsa da saldırı gücü zayıf, belki yeteneğiyle savuşturur aynı bu bölüm yaptığı gibi; Killer desen Law civarındadır. Luffy de sonda aldığı saldırı sebebiyle zayiatı büyüktür.

Fakat bir yandan da beklettim olan Onigashima'nın yere çakılması için Kaido'nun yeteneğinin iptal olması lazım. Bu yüzden Kaido zoru görünce meyve yeteneğiyle uçurduğu Onigashima'yı başkentin üzerindeyken serbest düşüşe bırakabilir. Yani bir şekilde dediğin gibi Novalar üstün gelecektir.

Luffy o saldırıyı yiyor muu? Abi normalde o saldırıya ruhunu bırakması lazım. Zoro da saldırıyı durdurmaya çalışıp becerememiş büyük hasar almış oldu. Bakalım şimdi 1vs5 olacak. Mom da tayfasını bulur gibi geldi bana aşağıda. Sonra da topuklarlar.
Aslında durdurmaya çalışmaktan çok diğerleri için açık yaratmak istemiş gibi duruyor. O anlamda başarılı olmuş ama Law olmasa atağı durduramamış olup ölecekti.

Ama yorumlar atağı ya doğrudan tam anlamıyla durdurmuş ya da durduramasa bile atağı tam anlamıyla yemiş gibi ifade ediliyor.

:(

Kaido'nun sopasını da hep Luffy yiyor. Diğerlerine denk gelse perte çıkarlar. Bir de o nasıl abanmaktır la. Denk getirseymiş işini bitirebilirmiş.

Aslında durdurmaya çalışmaktan çok diğerleri için açık yaratmak istemiş gibi duruyor. O anlamda başarılı olmuş ama Law olmasa atağı durduramamış olup ölecekti.

Ama yorumlar atağı ya doğrudan tam anlamıyla durdurmuş ya da durduramasa bile atağı tam anlamıyla yemiş gibi ifade ediliyor.

:(
Zoro'nun yaptığı kanımca düşen asansör yere çarpmadan önce zıplarsın ya hani azalsın diye hasar. Lakin yine de bacaklar kırılır. Ona benzettim.

Sanmıyorum ya, hani bir laf vardır ya sen vurursun dikiş atarlar ben vururum toprak atarlar diye, burada Kaido'ya dikiş bile gerekmeyebilir. Zoro ağır yaralı artık tüm gücüyle savaşamaz, aldığı darbede yığılır; Law'ın zaten pek dayanıklı olmasını beklemiyorum tek vuruşluk işi var, Kid savunsa da saldırı gücü zayıf, belki yeteneğiyle savuşturur aynı bu bölüm yaptığı gibi; Killer desen Law civarındadır. Luffy de sonda aldığı saldırı sebebiyle zayiatı büyüktür.

Fakat bir yandan da beklettim olan Onigashima'nın yere çakılması için Kaido'nun yeteneğinin iptal olması lazım. Bu yüzden Kaido zoru görünce meyve yeteneğiyle uçurduğu Onigashima'yı başkentin üzerindeyken serbest düşüşe bırakabilir. Yani bir şekilde dediğin gibi Novalar üstün gelecektir.
Yok ya Zoro sağlam rakiplerle eşleşince hep ağır yaralı. Şovunu yapar o Kaido'ya kesik atacağı belli oldu bu arc kesin atacaktır. Bana en mantıklı senaryo göre dediğim gibi. Diğerlerinin bir şekilde Kiadoya zarar verip zayıflatması. Ve Luffy'nin en son Allah Peygamber demeden girişmesiyle Kiado'nun inmesi şeklinde makul. Yonko ile yüzleşip beşinin birden ayakta kalacağı bir zafer olursa nerde kalır Yonko ağırlığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık