Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkou yenilmez, dokunulmaz Akainuya iki attı felan boşa düştü.

Adamlar böyle araya alıp top gibi oynar.

Kaido vurdukça Luffy gülüyor.

Şu seride artık sahneye göre kıyas yapılmaması gerektiği anlaşılmalı.

Resmen rezalet ötesi işler.
Ben bunu anladığımdan itibaren kafamda güç dengesi filan kaldırdım, bir mantık aramıyorum. Arc içinde olabilir güç dengesi var artık sade ve sadece. Şu an gördüğümüz kadarıyla Kaido ve Big Mom zirvede hemen arkasında Marco sonra Luffy sonra King çatıdaki diğerleri ve Quenn filan işte.

• Like
Tepkiler: Tyr
BM ci değilde zorocu olsam şuan günümü gün ediyor olurmuşum demekki.Herkes peşin satan biz veresiye satan gibi kaldık ortada kadını yine top gibi atmışlar aşağıya.Bu saçmalığa rağmen aksiyon olarak çok doyurucu bir bölüm olmuş.

Gaza getir kendini.:D Saldırıyı net yemiyor her şeyiyle. Law önünden almasa gidici. Ölü olduktan sonra ise övmenin bir anlamı kalmayacaktı. Bak orada Luffy net bir darbe aldı sonda. Her şeyiyle yedi atağı, sadece bir kısmını değil. Baya baya Roger ve WB'ninkine benzer de bir haki salınımı var sanki.
Hasan, neye inandırmak istiyorsan kendini ona inandırabilirsin xD

Kalkmak zorunda. Bu saldırılardan defalarca kez yiyecek, eğer ki Kaido'yu indirmek istiyorsa.
Reis kalkar da Zoro kadar erken kalkar mı onu bilmiyorum bak Zoro saldırıyı aldıktan iki sayfa sonra Bigmom'u bulutundan düşürüyor seninki saldırıyı aldıktan sonra kaç sayfa geçti bir yerde görünmüyor galiba xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık