Özellikle spoiler metninde bile his swords diyor. O tarz dayanıklı kılıçları olsa o da belki yavaşlatabilirdi.Sanji bu Kaido ve Big Mom'un nihai saldırısını durdubalir miydi?
Herşey mümkün.Sanji bu Kaido ve Big Mom'un nihai saldırısını durdubalir miydi?
1 saniyeliğine falan bloklamış ondan sonra Law alıyor zaten.Şu sahneyi görmeden rahat edemiyeceğim BM ve Kaidonun hepsinin işlerini tek seferde bitirelim mantığıyla hareket ettiği bir saldırıyı zoro nasıl engellemiş kafamda oturtamadım bir türlü.
Sanji'de suit var, Suit ile durdurabilir mi iki Yonko'nun beş novayı tek seferde temizlemek için yaptığı nihai saldırıyı?Özellikle spoiler metninde bile his swords diyor. O tarz dayanıklı kılıçları olsa o da belki yavaşlatabilirdi.
Ayrıca atağı durdurmuyor bir anlık yavaşlatıyor sonra tam ölecekken Law onu kurtarıyormuş. Tabi yine aferin Zoro bir saniyelik de olsa atağı durdurup Kid'in hayatını kurtardı. Ama atak durdurdu felan lütfen.
Abartıya hayır.
Ne momentumu falan ya. Adam şekerden askerleri yiyip bir anda boyuna şişip yeni form çıkardı. Fizik bilgisini geçtim 10 yaşında çocuğa izletsen saçma gelecek şeyler var. Bunları inkar etmiyorum yeri geldi söyledim Ashura'yı.Çok mantıksızlık var reis. Yaz yaz bitmez. Luffy'nin g3 yapınca havayı kemikten kemiğe aktarması mantıklı mı mesela? Lastik bile olsa anatomiye aykırı. Tüm kemikler bir bütün olmalı bunun için. Kim mantığını sorguladı? Ayrıca g3'le fazla hasar vermesi de mantıksız. Yüzey alanı arttıkça uygulanan basınç azalır. Luffy'nin gücü değişmediğine göre daha etkisiz olmalıydı. Momentumundan yürüsek kütle içine üflediği havadan dolayı biraz artsa da hızı azaldığı için yine etkisi azalıyor. Yani hiçbir mantığı yok. Yumruk büyük ise güçlüdür diyor Oda peki diyoruz.
Adam, Kuma'ya kaptanının canını almasın diye kendi canını teklif etmiş ve anası ağlamıştı. Luffy fanları da şimdi kaptanlarına bu denli bir karakteri yermek için bin dereden su götürüyor, kötü be.Zoro demekki ölüceğni bile bile saldırıyı durdumaya calıştı var mı böyle sağ kol cok şanlısın luffy ama haberin yok.
Metini okumadın herhalde.Sanji'de suit var, Suit ile durdurabilir mi iki Yonko'nun beş novayı tek seferde temizlemek için yaptığı nihai saldırıyı?