Ben ne cehennemler gördüm hepinizden üstünüm kf

Hangi konuda? Wb'nin Oden gamsızlığı tarzı bir üstünlük mü? :dO lafla övünenler var niye böyle dedin ki şimdi
@Raiden @carpe d. em üstünüm len sizden
Ohh içimde kalmasın xD
Her konudaHangi konuda? Wb'nin Oden gamsızlığı tarzı bir üstünlük mü? :d
Sadece o saldırıyor diğerleri bitse de gitsek der gibi bekliyorlar.Luffy fanlarının çok hoşuna gidecek bir bölüm olacaktı bu, herkes kudretli Kiado'nun hybrid formundan tek yemiş olacaktı ama yine sektirilen Luffy oluyor![]()
Diğerleri de saldırmış, hatta diğerlerine de saldırmışlar. Cidden bakmadın mı?Sadece o saldırıyor diğerleri bitse de gitsek der gibi bekliyorlar.
Bu arada balyoz ile sektiriliyorsa vay ki ne vay.
Demek ki neymiş diğerlerinin içine doğuyormuş saldırılarının zarar vermeyeceği, tişikkirler Alpamiş.Sadece o saldırıyor diğerleri bitse de gitsek der gibi bekliyorlar.
Bu arada balyoz ile sektiriliyorsa vay ki ne vay.
Yamato'ya aşkım diyemezsin yamato ! Artık Zoro'ya aşkım diyeceksin yoksa ocak dışına çıkartılırsınBen Luffye sallamaktan şeyin farkına varamadım. Yamato aşkım takmış kafaya çatıyı. Forumun belirli üyelerinin hesabına girip ohh olsun demeyi planlıyorum. Neymiş çatıdakiler "üstün"müş :d
Aslan parçası be, sonunda olması gerektiği gibi konuşmuş. O köylülerle kendini bir mi tutacaktı.Luffy: I went to hell many times already, i'm superior!!
Üzerindeki kanlar da Luffy'den sıçradı galiba.Demek ki neymiş diğerlerinin içine doğuyormuş saldırılarının zarar vermeyeceği, tişikkirler Alpamiş.
@William cutting öyle bir şey olamaz, Luffy aksiyona geçinceye kadar arka plan donmuş halde bekler Op birinci kuralı budur.