Konu herhangi bir şey olsa da Oden pek düşünen biri değildi ya... Sıkıntımız bu idi karakterde...Konu ailesi olunca düşünen insandan hayır gelmez zaten. Odenin tuzu iyi.
Konu herhangi bir şey olsa da Oden pek düşünen biri değildi ya... Sıkıntımız bu idi karakterde...Konu ailesi olunca düşünen insandan hayır gelmez zaten. Odenin tuzu iyi.
Kendimi keseceğim şimdi....
Luffy'yi de sevmiyorsundur herhalde? Favorin kim OP evreninde?Konu herhangi bir şey olsa da Oden pek düşünen biri değildi ya... Sıkıntımız bu idi karakterde...
Şurayı aceXwb ile doldurmak vardı........
Luffy'i çok severim. Favorim Luffy'dir hatta. Ama Oden'in düşüncesizliği başka bir seviyede. Luffy'nin incelikleriyle dolu seriLuffy'yi de sevmiyorsundur herhalde? Favorin kim OP evreninde?
Luffy'i çok severim. Favorim Luffy'dir hatta. Ama Oden'in düşüncesizliği başka bir seviyede. Luffy'nin incelikleriyle dolu seri
Hakidir bence. Zunisha'yı kontrol edebilmesinden falan belliydi ileride haki üstadı olacağı...Noldu ya, herkes Momo'nun bu seri içindeki değerini mi anladı? @Kuroro Momo Kaido'nun gözünden mi görüyor, k.haki mi basıyor napıyor?
Bende Ryuma'dan bahsediyorsun sanmıştım özür dilerimiş mi yani bu yaptığı:d
Hee ben Oden'den bahsediyorsun sanıyordum. Çok özür dilerim