Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun hibrit formu Doctor Who dizisindeki, tek bölümlük hikayesi olduğu için özenilmeden tasarlanmış uzaylılar gibi. hayal kırıklığı.

Bir de Luffy o bu lafı; cehennemdeysek ne olmuş? Sonuna kadar savaşacağım anlamında dedi ama gördüğü cehennemlerdeki tüm düşmanlar birleşip gelse şu iki azmanın karşısına, onlar da der ki agalar durum fena. Kral biz seni biliriz de severiz de ve savaşta hem ileri düzey gözlem hakisi hem de bol miktarda g4 kullanıyorsun ama atar gider yapmadan önce hakin bitmiş mi bitmemiş ona bir baktır da ona göre yap şovunu. Ne olur ne olmaz.
 
Uzat sakız gibi uzat böyle çekiştire çekiştire bir panelin yarısında çizeceğin şeyi 10 panelde çiz.Karakterler uzun uzun konuşsun bakışsınlar birbirlerine hint dizilerindeki gibi.Öyle aksiyonmuş kavgaymış çizme konuşsunlar karakterler bol bol ama az değil böyle konuşmalarda olabildiğince boş ve uzun diyaloglar olsun.Aksiyonları da off panel yap geç hiç sıkıntı değil.Yılların hatrına takip ediyorum sonunu merak ettiğim için biz korsan okuyoruz gene uzak doğudaki arkadaşlar buna para verip alıp okuyorlar bir de.Allah sabır versin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık