Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007: Tanuki-san

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölümle birlikte Vegapunk un yeni Pacifista adayı artık Kaido olduğu kesinleşti sanırım. Zaten Kuma lar yetersizdi. Shibukailere gerek kalmayacaksa ! bu Kuma dan daha üstün bir aday gerektirir.Zaten Shibukailer Yonkouların için vardı. Yakında ağzından lazer atan robotik Pacifista Kaido lar görmeye hazırlanın derim.

Olabilir gerçekten. Ancak ne şu pasifista işini ne de seri üretim içeren hiçbir düşman işini sevmem. Seriyi sıkıcılaştırır anca.
 
Son düzenleme:
Tek konuşulacak kısım gen mevzusu. Kaido gibi manyağı yakalayabilen denizciler öldüre de bilirdi. Ya ejder formu cidden ölümsüz, ya da saldılar. Bununla birlikte devlet-denizcilerde ki ''meyve'' gücü iyice açığa çıktı.Shiclere silkinin gidin diyecek kadar güçlenmişler. Bir an önce vegapunk un ortaya çıkması lazım fazla gizem kasması sıktı artık. Geri kalan komedi işte... Oden bence çizim, aklı varsa mangaka nın ki var geçmiş-gelecek kurcalamaz.
 
Bu Oda, tam bir troll koymuş ara verdiği sayının son sayfasına Oden'i, saçma sapan meyve güçlerinin olduğu evreninde iki hafta boyunca kafa şişirecek. Biliyor musun Oda'cığım zerre umurumda değil, Oden'miş, Oden değilmiş, Oden ölmüş, Oden gelmiş :artiz: Oden'ini de al git.

Chopper sayfalarını nasıl güzel güzel, güle eğlene okuduysam son sayfada suratım mahkeme duvarına döndü, sen yazma ya, senin yerine 7 yaşındaki yeğenim yazsın.
 
Son düzenleme:
Şu resimcinin kesin öldüğünü bilmediğimiz için hala gördüğümüz resimmi diye içimden geçmiyor değil.Bu ihtimal değilse demek Oden in karısı onu Kaido ile olan dövüşten önceki halini geleceğe bunlarla beraber olması için göndermiş.Burada peki onu gönderdiyse Kaido ile dövüşen kimdir diyen olabilir.Orada işte paralel bir evren oluşturdu.
 
Sanji bence artık yeteri kadar güçlü.Oda Datte'nin dediği gibi şu adama ayağı kokan akraba muamelesi yapmayı bırakıp doğru düzgün bir dövüş çizmeli.
Sanji'ye karşı kişisel bir şeyim yok çünkü kişiliği yok. Zaten Oda ne yapacağına karar vermeli. Bu noktada anlaşıyoruz. Sıkıcı ama Chopper(ki çok tatlı bulup severim) Que'ye vuruyorsa Sanji hala kadınlara vuramam ühü ühü diye dolaşıyorsa bırakacak korsancılığı gidip Baretie'ya aşçılık yapacak. Monster Trio olan birisinin bu durumda olması sinir bozucu. Tutarlı olacak çizer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık