Madem öyle o zaman konu açmaya gerek kalmıyor ki,kimin bariz güçlü olduğu belliSanmam. Dalgasına yazdım zaten.
Birinin rakibi vista, diğerinin kaido diye tabiki de.
Madem öyle o zaman konu açmaya gerek kalmıyor ki,kimin bariz güçlü olduğu belliSanmam. Dalgasına yazdım zaten.
En iyi kılıç ustası kim konusunu hortlattım.Ben sorarım belki.
He yani konuda mihawk'ın ezilmesini izleme zevkini kaçırayım, öyle mi?Madem öyle o zaman konu açmaya gerek kalmıyor ki,kimin bariz güçlü olduğu belli
Vista yerine Shanks da yazılabilir yalnız.Sanmam. Dalgasına yazdım zaten.
27 yaşından küçük shanks yazılabilir evet. Ama onun seviyesi nedir?Vista yerine Shanks da yazılabilir yalnız.
Hocam 1 sayfa birşey değildi ki bildiğin sayfalarcaydı mangaya birdaha göz gezdirdim ama not olduğunu göremedim ?Toki'ye bıraktığı notu yırtıyordu.
Zoro'nun rakibi de KaidoMadem öyle o zaman konu açmaya gerek kalmıyor ki,kimin bariz güçlü olduğu belli
Gerçek ise neler neler diyecek. Sen beklediğimiz Joy boy'sun diyecek.Oden direkt 20 yıl sonrasına gelmiş ise çatıya çıkmasa iyi olur yalnız. Yirmi yıldır güçlenen Kaido da onun dengi Big Mom da çatır çatır yerler o Oden'i. Ben Oden'in hayatta olup da yattığı yerden: "Luffy ben yapamadım sen onu yen lütfen." diye bağırmasını görmek istemiyorum. :s
Sen ezilecek yazdıysan demek coşmasına az kaldı.xd Op'ta neyin olup, neyin olmayacağınızı sayenizde kestirebiliyoruz.?He yani konuda mihawk'ın ezilmesini izleme zevkini kaçırayım, öyle mi?