Şöyle bir sahne vardı.Gördüm. Fake olduğunu düşünmüyorum, belindeki kılıçlar falan farklı. Kılık değiştirme gücü olan iki kişi var bildiğimiz, ikisinin de şu an Wano'da olma ihtimali yok. Ha nedir, karşıdaki kişiye en çok sevdiği kişiyi göstermeye yarayan bir meyve falan vardır, öyle açıklanabilir. Bu görünen kişinin gerçek Oden olduğunu düşünmüyorum.
Hayır.Bugünlük odaya sövmek serbest olabilir mi @Smoker
Kaido: Neden yanmıyorsun?!Akainu : Geç lan! Geç! Bide etrafa alev saçıyor!
GELDİM ULAN GELDİM. DAVULLAR ZURNALAR ÇALSIN 40 GÜN 40 GECE KUTLAMAMIZ VAR EY AHALİ!!!@Tombe foruma bekleniyosunuz.
FATİHİN HAKİSİNİ KULLANARAK HİZAYA GETİRDİM!@Tombe gidip Oda'yı mı tehdit ettin? Ne yaptın?
@Tombe gözün aydın.
İÇİMİZE DOĞDU GÜNEŞİ!!! HİSSETTİK!Biliyoruz imkanız ama neden olmasın be:
Şuan tamamen tokiye bağlanacak diye düşünüyorum belki geçmişe gidip ölmemiş odeni veya daha genç odeni getirmiştir ama o zamanda paradoxs olur belki meyvesi sayesinde farklı zaman çizelgeleri oluşuyordur zamanla oynadığında bu sayede oynanmamış zamana gidiyordurOden'in o kazandan sağ çıkması mümkün değil. Süre dolduğunda bile adamın belden aşağısı erimişti zaten, bir de kafasından vurulup tamamen kazanın içine düştü.
Nemu Nemu no Mi diye bir meyve vardı, insanları uyutuyordu. Orası sanırım bu attığın yer. Filler bölüm.Şöyle bir sahne vardı.
Filler bölümdü yanlış hatırlamıyorsam.
Eğer gercekse ve oda mantıklı bir acıkama yapmazsa serbest olsun.Hayır.